Vad är klockan?

Någon hade tydligen kul när han ställde om klockan i går. Den sitter så högt upp att jag inte kommer åt den, om jag inte klättrar upp på en stol – och det gör jag ju inte.

Jag gillar inte omställningen till sommartid, eller vintertid heller för den delen. Det känns bara så himla onödigt, för vem är beroende av solljuset för att kunna jobba nu för tiden egentligen? Och inte för att jag blir särskilt påverkad av omställningen när jag inte gör något speciellt på dagarna heller. Men jag gillar det inte!

Eftersom jag alltid har koll på mitt skit, var jag alltid den som fick jobba för två eller fler på tidigare jobb, för att andra inte kommer ihåg att ställa om klockan, eller bara var allmänt dåliga på att komma i tid. Sjukt irriterande. Jag skiter väl fullständigt i om folk försover sig flera gånger i veckan eller inte sköter sitt jobb, så länge det inte går ut över mig. Men tyvärr går det så gott som alltid ut över någon annan, fast det fattar ju inte folk. Och det hjälper inte att bli arg på någon när de inte förstår varför heller.


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/03/vad-ar-klockan/

7 kommentarer

Gå direkt till kommentarformuläret

 1. Sommartid är skit och onödigt! Bara irriterande! 🙁

   • on mars 27, 2012 at 18:09
   • Svara

   Korrekt!

 2. Mig skulle det passa att ha sommartid året runt. – För jag är så morgontrött att jag helst sover hela förmiddagen om jag är ledig.
  Jobbar jag, så är jag ju i alla fall död på morgonen, så om det blir ljust en timme senare skulle inte göra mig något. 😀

   • on mars 27, 2012 at 19:46
   • Svara

   Haha, samma här. Eller vintertid, det spelar mig ingen större roll, bara det är samma! Jag sover gärna också, särskilt på morgonen! 😀

 3. Sv: Det blev jättebra 🙂

 4. Någonstans låååååångt bak i huvet’ så prasslar det lite att argumentet för att sommartid skulle (åter)införas var att bla svensk industris arbetstider därmed anpassades till arbetstiderna Europas. Är det nå’n som går på det längre? 🙂

   • on mars 27, 2012 at 20:34
   • Svara

   Aha! Nej, inte det minsta! 😀

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: