Vändstekt

Så underbart skönt ute i dag! Satt ute på balkongen i linne och solade en timme. Jag blev verkligen stekt, och det var nästan så att jag önskade att det skulle komma en liten bris då och då! Men jag klagar inte, för det var verkligen underbart. När det blir läge att gå i kortärmat längre fram kommer jag bara att vara brun (knappt det, men beige i alla fall) på framsidan. Inte för att jag brukar stå med ryggen till när jag pratar med någon, men det kan väl se lite lustigt ut. Skit samma. D-vitamindepåerna är fulla och jag är glad.

Sol, väder

Är på väg till lantstället nu, och lär väl inte vara framme förrän nio eller halvtio. R kom hem sent, sen skulle det ätas och packas. Måste handla på vägen också. Det är alltid ett himla tumult och stök att ta sig dit så här års, när vi inte är där så ofta. Framåt sommaren är det bara att ta med rena kläder, när vi inte behöver släpa mat fram och tillbaka.

Hmm, vad mer? Har betalat räkningar i dag. Det var inte ett dugg kul, men det var ju väntat. Tagit en promenad – utan jacka! Hade bara en tjock huvtröja över ett linne, och det räckte absolut. Kollat igenom ansökan för färdtjänst, för jag ska på intervju på måndag. Och så den obligatoriska matlagnings-TV-stunden såklart. Men nu är det helg! Vad ska du göra?


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/03/vandstekt/

2 kommentarer

 1. Jag ska göra något så ovanligt som att arbeta. 🙂
  Ha en underbar helg!

   • on mars 24, 2012 at 10:31
   • Svara

   Tack! Hoppas att det blir en bra helg för dig ändå!

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.