Värre än vanligt

Men åh, vad jobbigt det är nu! Kunde knappt sitta ner i går, för att det gjorde så ont. Men så fort jag reste mig upp blev det ännu värre, och att vrida eller böja mig ska vi inte ens prata om! Det blev lite bättre framåt kvällen, efter att jag hade försökt röra på mig hela dagen, men det är fortfarande mycket, mycket värre än vanligt. Sällskap och att göra något jag har sett fram emot hjälper ju något enormt bara det, allt som distraherar är bra. Och det fick jag! Underbara E från Norrland var på Stockholmsvisit, och hälsade på! Så himla kul, jag saknar honom ofta, och vi ses bara ett par gånger om året.

Undrar vad det beror på nu. Jag fick ju ett ryggskott till i tisdags, men det känns inte riktigt som det brukar. Blev både behandlad för det, och autotraktionerad, så det kanske är en kombination av det, plus att jag är hyperreaktiv (överkänslig vid behandling) så att det blir mycket värre ett tag innan det blir bättre. Jag får helt enkelt hoppas på att det blir lite bättre snart.

Har inget inplanerat i dag, tack och lov, men i morgon måste jag tillbaka till sjukgymnasten för en autotraktion till. Jag får nog helt enkelt skylla på honom, det är enklast så. Det är så himla tråkigt att ha ont. Det finns inte en chans att jag går ut i dag, om inte älskaren R håller mig sällskap på en promenad efter jobbet. Om det går. Jag fördriver tiden med att skriva, läsa och sådant som andra människor drömmer om att hinna med. Tänk så olika det kan vara.


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/03/varre-an-vanligt/

6 kommentarer

Gå direkt till kommentarformuläret

 1. Vet precis hur det kan kännas och vara! Hoppas på snar bättring! Kram!

   • on mars 1, 2012 at 10:21
   • Svara

   Tack, då är vi två! Kram!

 2. Det där hur olika det kan vara kommer sig väl av att det ska vara självvalt för att kännas bra och värt, eller hur?
  Ynk!, Ynk! och ett Ynk! till! Stackars lilla du – ont i ryggen är bland det värsta man kan ha tycker jag. Man blir så trött av att det gör ont hur och vad man än gör och tröttet gör också ’ont’ till slut liksom. Kram till dig!

   • on mars 1, 2012 at 10:42
   • Svara

   Ja, precis så är det! Jag önskar mest att någon faktiskt behövde mig till något. Yyyyyynk! Tröttheten känns ibland som om någon står med en megafon och skriker i öronen på mig, och då blir man mer smärtkänslig… Och så vidare. Kram till dig också!

 3. F*n så jobbigt!! Jag har också ont nu, men jag glömmer ju ändå bort trötthet och värk när jag kan göra roliga saker på jobbet. Och jag vet att jag mår bättre om några dar, säkert.

  Styrkekram och kraft till dig!!!

   • on mars 1, 2012 at 12:57
   • Svara

   Sysselsättning hjälper verkligen! Kram och detsamma till dig!

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: