Vatten och gamla telefoner

Fredag! Snart är älskaren R ledig mer än några timmar! Vi ska åka till lantstället efter han har slutat för dagen, hoppas verkligen att det blir bättre väder än vad prognosen säger. Hans föräldrar har föreslagit ätande av räkor i morgon kväll, och jag är inte sen att tacka ja! Jag älskar skaldjur. Älskar. Så sjukt gott! R tycker mest att det är irriterande att pilla och skala, men när jag gör det, eller svänger ihop en egen skagenröra, då äter han som om hans sista stund vore kommen.

toast skagen på nyårsafton hos mig. Skagenröra med räkor. Och gamla telefoner.

Vattnet är igång där nu också, så det gör ju vistelsen betydligt enklare och bekvämare. Vi (läs R) har inte planerat att göra något särskilt där, så det blir nog en del promenerande med vovven och allmänt lökande. Han har i och för sig en kamin som han ska installera i sommar, som han pysslar lite med, och så två jävla telefoner med vev från början av 1900-talet som han ska fixa till. Alltså, de där telefonerna… Han och bästa vännen M tycker att det är hur coolt som helst, och pratar en hel del om dem.

Jag frågade R om sina telefoner en gång, bara för att vara trevlig, och han berättade hur de funkade. Efter några minuters lyssnande orkade jag inte ens låtsas vara intresserad längre! Ja ja. Det blir nog bra. Om drygt två månader ska jag bada, har jag bestämt. Två år i rad har jag doppat mig på nationaldagen, den 6/6. Med tanke på att det var i stort sett det enda doppet förra året, eftersom jag opererade ryggen, har jag en del att ta igen. Men inte riktigt än.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/03/vatten-och-gamla-telefoner/

4 kommentarer

Hoppa till kommentarformuläret

  • Tofflanmars 23, 2012 kl. 17:38
  • Svara

  R och jag har nog vissa gemensamma drag, jag kan också nördföreläsa om vissa saker… 😳

  Ha en härlig helg med räkor och vårsol på landet! Och din nya dator..?

   • mars 23, 2012 kl. 17:43
   • Svara

   Haha! Alltså, jag gillar ju sånt, men de där telefonerna kunde jag nog inte vara mindre intresserad av om jag ens försökte!
   Tack! Datorn följer med, jag måste ju prova hur lätt det är att bära den! :mrgreen:

  • Christinamars 23, 2012 kl. 19:53
  • Svara

  Önskar dig också en trevlig och fin helg på bonnvischan!

   • mars 23, 2012 kl. 20:02
   • Svara

   Tack detsamma!

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.