Vilken brun-utan-sol är bäst?

Jag behöver verkligen hjälp! Vilken brun utan sol-kräm är bäst? Jag tänkte försöka piffa till mig lite för ett par tillfällen, och det skulle kännas riktigt dåligt om jag köpte någon som gör mig lika orange som Björn Ranelid. J

ag vill inte ha en morotsliknande ton i huden, och jag vill inte ha fula skarpa ränder, eller kritvita händer mot bruna armar! Särskilt eftersom flera av märkena inte är helt billiga heller… Finns det någon som faktiskt har testat flera olika varianter, och som har en åsikt om dem?

Bruna ben

Jag har bara testat såna där som bygger upp brännan vartefter man smörjer in sig under några dagar, och de är väl okej – men det tar tid. I och för sig brukar det ju bli ganska bra, för man kan ju korrigera och bättra på eller smörja mindre på vissa områden om det blir ojämnt. Och i och med att det inte blir så stor färgskillnad varje gång så blir det aldrig direkt fel eller fult heller.

Det är framförallt de billigare märkena jag är intresserad av. Och i krämform, inte spray. Aco, Garnier, Å, L’oreal etc. De andra dyrare varianterna har jag nog inte råd med, tyvärr, så där får jag drömma vidare.

Har testat Dove för något år sedan, men hade kanske fel nyans, för det hände inte så mycket alls. Så alla skönhetsexperter, eller vanliga tyckare och testare, vad tycker ni? Vilken brun utan sol är bäst, och ger mest och snyggast sol per krona?

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/03/vilken-brun-utan-sol-ar-bast/

8 kommentarer

Hoppa till kommentarformuläret

  • Anna Mariamars 8, 2012 kl. 21:41
  • Svara

  Jag använder L300 Self tanning – sun glow face cream. Har använt den i många år. Apoteket, c:a 150 – 170:- och varar länge. Smörjer in kvällen innan och lite lätt puder med borste över. 🙂

   • mars 8, 2012 kl. 21:51
   • Svara

   Det låter bra! Tack Anna Maria!

  • Christinamars 8, 2012 kl. 22:49
  • Svara

  Jag har försökt få färg med ,tror den hette ACO Sunkissed typ…eller nåt…., hur som så bytte jag inte ens till en mörkare nyans av vitt!

   • mars 8, 2012 kl. 22:52
   • Svara

   Ojdå! Då ska jag kanske inte testa den… Så var det för mig med Dove, fast de har olika nyanser och jag testade sen ljusaste. Jag är hyfsat blek även när jag har solat hela sommaren. 🙂

  • Christinamars 9, 2012 kl. 09:22
  • Svara

  Jag är likadan! Kan ju bero, delvis i all fall, att jag inte gillar att pressa sol heller…eller vad det nu heter. Är däremot ute och rör på mig mycket så en ljus nyans av bonnbränna brukar det bli, inklusive de vita benen!

   • mars 9, 2012 kl. 09:31
   • Svara

   Nej, jag är ingen pressare heller, men jag är ute så mycket det bara går. Och ändå är jag blek i jämförelse med de flesta andra! Ska inhandla någon sorts fusk och prova snarast möjligt. 🙂

  • Anonymmars 10, 2012 kl. 08:05
  • Svara

  Meh, jag har just köpt en Dove. As!

   • mars 10, 2012 kl. 09:10
   • Svara

   Haha, åh nej! När jag köpte min hade jag hört att den skulle vara bra, så den kan ju funka! Det gäller bara att smörja varje dag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.