Äggplantan

Jag har ju inte gröna fingrar, överhuvudtaget. Det är med nöd och näppe jag lyckas hålla liv i plantorna här hemma – trots att jag ser dem hela dagarna, varje dag! Men den hör äggplantan verkar må ganska bra, den knoppar precis lagom till påsk! Jag hoppas bara att den hinner slå ut till påskafton, så att jag i alla fall får lite godis att mumsa på. Det stod på fröpåsen att det skulle vara såna där små gelébönor med fruktsmak i, så vi får väl se vad det blir när den slår ut.

Äggplantan

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/04/aggplantan/

4 kommentarer

2 pingar

Hoppa till kommentarformuläret

  • Tofflanapril 2, 2012 kl. 14:19
  • Svara

  Ha ha ha, du GJORDE det!!! 😛

   • april 2, 2012 kl. 14:33
   • Svara

   Såklart! :mrgreen:

  • Paulinaapril 2, 2012 kl. 19:31
  • Svara

  Hej du!
  Har du något tips om vart man kan söka sommarjobb/extrajobb ? 🙂 Om du har det så tar jag gärna emot tipsen!
  Om inte – så hoppas jag att du haft en bra dag och att du får du ha en fortsatt bra dag!

   • april 2, 2012 kl. 22:09
   • Svara

   Om det är Stockholm det gäller så såg jag mängder med lappar hos caféer och små butiker på söder som sökte folk! Ta en promenad och kolla där!

  • Ägg i påsk -Arga Klaramars 29, 2013 kl. 19:16

  […] experiment och när jag körde ett i micron. Förra året hade jag ju en liten följetong om min äggplanta. Det jag ännu inte har gjort är att sätta kulögon på dem, men det kommer. Vänta bara. Äter […]

  • Påskägg och påskhare -Arga Klaramars 30, 2013 kl. 18:14

  […] påskens enda fördel, tycker jag. Men tillbaka till påskägg och godis! Förra året hade jag en äggplanta. Så här såg den ut när jag fick […]

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.