Äggplantan

Jag har ju inte gröna fingrar, överhuvudtaget. Det är med nöd och näppe jag lyckas hålla liv i plantorna här hemma – trots att jag ser dem hela dagarna, varje dag! Men den hör äggplantan verkar må ganska bra, den knoppar precis lagom till påsk! Jag hoppas bara att den hinner slå ut till påskafton, så att jag i alla fall får lite godis att mumsa på. Det stod på fröpåsen att det skulle vara såna där små gelébönor med fruktsmak i, så vi får väl se vad det blir när den slår ut.


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/04/aggplantan/

4 kommentarer

5 pingar

Hoppa till kommentarformuläret

 1. Ha ha ha, du GJORDE det!!! 😛

   • april 2, 2012 kl. 14:33
   • Svara

   Såklart! :mrgreen:

 2. Hej du!
  Har du något tips om vart man kan söka sommarjobb/extrajobb ? 🙂 Om du har det så tar jag gärna emot tipsen!
  Om inte – så hoppas jag att du haft en bra dag och att du får du ha en fortsatt bra dag!

   • april 2, 2012 kl. 22:09
   • Svara

   Om det är Stockholm det gäller så såg jag mängder med lappar hos caféer och små butiker på söder som sökte folk! Ta en promenad och kolla där!

 1. […] bitar. Jag kan tänka mig att koka ett par ägg, men där går nog gränsen. Ska titta till min äggplanta lite senare, och se om det kan tänkas bli något till påskafton. Min gamla kompis Carolin (som […]

 2. […] 19:42, april 5th, 2012 by Klara Det verkar gå lite sådär för min äggplanta, som jag skrev om här. Jag försöker prata med den, inte låta den stå i direkt solljus, och vattna då och då, men […]

 3. […] 2012 by Klara Det är fan inte sant. På något sätt repade sig äggplantan (som jag skrivit om här och här), och den hann slå ut till i dag! Efter det här ska jag aldrig mer påstå att jag inte […]

 4. […] experiment och när jag körde ett i micron. Förra året hade jag ju en liten följetong om min äggplanta. Det jag ännu inte har gjort är att sätta kulögon på dem, men det kommer. Vänta bara. Äter […]

 5. […] påskens enda fördel, tycker jag. Men tillbaka till påskägg och godis! Förra året hade jag en äggplanta. Så här såg den ut när jag fick […]

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.