Andas ut och roar mig

I går var jag hos föräldrarna hela eftermiddagen och käkade en massa gott! Lax, ägg, skinka, påskmust, snaps och så lite jordgubbar till efterrätt. Bland annat. Det var väldigt trevligt, och jag var mätt hela kvällen och natten utan att behöva något mer! Jag fick en födelsedagspresent lite i förväg också, eftersom de inte kan komma på min kalasdag. Kolla, vilken perfekt present!

Andas ut och roar mig

Favoritgodiset, favoritdrycken (som ingen annan än jag och mitt ex verkar gilla), och favoritpengarna! Senare på kvällen fick jag även en väldigt god nyhet, som gör att jag inte alls behöver leva snålare än vanligt, och inte söka ekonomiskt bistånd eller låna pengar för att genomföra behandlingarna. Tack! Är så himla glad!

Nu bär det iväg till gymmet än sväng, tidigt, men det är inte öppet så länge. Sedan har jag älskaren R alldeles för mig själv hela dagen, så vi ska förmodligen åka till stan och se om vi inte kan hitta på något kul. Antar att de flesta firar påsk i dag, men vi är färdigfirade och det är för kallt för att hänga på lantstället, så vi får roa oss så gott vi kan själva på hemmaplan. Det ska nog gå bra!

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/04/andas-ut-och-roar-mig/

4 kommentarer

Hoppa till kommentarformuläret

  • Tofflanapril 7, 2012 kl. 09:26
  • Svara

  Å vad jag är glad för din skull när det gäller den goda nyheten!!! Nu kan du verkligen andas ut.

  Vad är det för dryck??? Ser lite glist så här på leksaksdatorn!

   • april 7, 2012 kl. 09:32
   • Svara

   Tack, jag är superglad! Haha, det är Asti Cinzano (med påklistrad peng), skitsött bubbel! 😀

  • Anna Mariaapril 7, 2012 kl. 11:26
  • Svara

  GRATTIS i mängder till allt! Jag känner verkligen med din glädje – så härligt när saker och ting löser sig. Solen skiner även idag :).

   • april 7, 2012 kl. 13:06
   • Svara

   Tack! Ja, tung sten fallit långt åt helvete bort från bröstet! 🙂

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.