Ätpinnar

Jag är skitdålig på att äta med ätpinnar. Om jag skulle förflyttas till Asien i dag skulle jag få karpaltunnelsyndrom och sms-tumme (utöver golfarmbågen, musarmen och axelinflammationerna jag redan har). Och förmodligen skulle jag vara hungrig. Varje gång det finns ätpinnar tillgängliga försöker jag använda dem, men det slutar alltid med att alla har ätit upp och jag bara har fått i mig typ tre nudlar och en minimajs.

Ätpinnar

Ja, jag har sett instruktioner och fått förklarat för mig hur man ska gå till väga. Det går ändå inte bra. Apropå ingenting alls, borde det inte gå att uppfinna ett ännu smartare ätdon än en gaffel? Visst, den är bra när man ska hålla fast något, men i övrigt är den väl inte optimal? Särskilt inte om det är en massa rinnig sås på tallriken. Synd att jag är alldeles för upptagen för att komma på en bättre lösning…

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/04/atpinnar/

2 kommentarer

  • Anna Mariaapril 29, 2012 kl. 11:39
  • Svara

  Snälla nån! Vid ett flertal tillfällen har pinnar funnits med när vi hämtat kinesmat. Ärligt talat om jag skulle äta med pinnar, så vore jag inte livet nu. Ett riskorn då och då – inget för mig 🙂

   • april 29, 2012 kl. 11:43
   • Svara

   Hahaha, det är omöjligt! En måltid tar flera timmar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.