Bilbrand

Det brann lite här i går, på påskdagen. Eller ja, inte hos mig, men i området. Jag såg lite ljus genom fönstret och hörde att det smällde, så jag gick ut på balkongen för att titta på vad jag trodde var lite fyrverkerier. Det visade sig att det var en bil som brann ett kvarter bort, den andra på exakt samma parkeringsplats på ett år. Antingen är någon jävligt sur på en viss person, om det är så att det är samma ägare till bilarna, eller så är det helt enkelt en idiot till pyroman.

Vi gick ut och kikade lite, och det brann som fasen. Jag föreslog att R skulle vända och kuta när han såg polisen, men han tyckte inte att det var någon bra idé. Konstigt. Jävla nötter som inte kan skilja på mitt och ditt, och som måste paja grejer i stället för att ta hand om problem eller bagage på ett vettigt sätt. Undrar förresten hur mycket en utryckning och släckning kostar på en storhelg…?


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/04/bilbrand/

2 kommentarer

  1. Det kanske är en brandman som vill ha lite extrainkomst. 😉

      • on april 10, 2012 at 09:27
      • Svara

      Haha! Ja, man blir fan inte förvånad av nåt längre!

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.