Blommor och godsaker

Sådär ja, nu är nog det mesta i ordning för morgondagen! Tvättat, städat, kollat på när älskaren R städar, tjatat lite på R om att städa mer, försökt plocka undan Rs saker utan att veta vad jag ska göra med dem och så vidare. Jag fick en stor blomsterkvast av honom i går kväll, och även om jag inte är någon stor blomfantast till vardags blir jag ändå töntigt glad!

Blommor och godsaker

Nu på kvällen kom han med ett fint inslaget (självklart med grönt papper) paket också. Det var något jag verkligen har gått och önskat mig på sistone. Lite akvarellfärger, papper och penslar! Att jobba med händerna och fokusera på något annat är superbra distraktion, och det kan jag säkert sysselsätta mig med länge! Om jag kan rita och måla? Nä. Inte det minsta. Måla av saker kanske, jag får prova det.

Blommor och godsaker

Har bakat en hel uppsjö av muffins till sammankomsten med närmaste släkten i morgon, och förberett så gott det går med käk till kvällens eskapader. Sånt går ganska bra, det stora problemet i min värld är att försöka hindra R från att äta upp alltihop! I morgon ska jag frambringa någon sorts tårta till fikat också. Barnkalastårta, mmm! Ingen jävla marsipan fylld med vispgrädde här inte.

Tack till alla er som tänkt på mig i dag, både här på bloggen och utanför. Det betyder så mycket! Och förresten, om det är någon som undrar hur gammal jag är nu så får ni fortsätta undra. Svaret är lite för gammal, men inte tillräckligt.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/04/blommor-och-godsaker/

6 kommentarer

Hoppa till kommentarformuläret

    • Tofflanapril 13, 2012 kl. 20:09
    • Svara

    Vilka fina rosor och vilken fin present!!! Nu vill vi att du presenterar dina alster framöver.

    R:s prylar… Loppis, kanske? 😉 Nä, var lite snäll nu när du har fått blommor och paket!!!

    Ha en fortsatt go födelsedag och ett fint firande!

      • april 13, 2012 kl. 20:19
      • Svara

      Hahaha, njaaa, vi får väl se… 😳 Han skulle sälja MIG på loppis om jag gjorde något med hans prylar! Ska försöka locka fram Snälla Klara i stället.
      Tack!

    • Christinaapril 14, 2012 kl. 08:37
    • Svara

    Meh! Jag har missat!!!! Oj och usch och ber så väldigt mycket om ursäkt!

    Massor med GRATTIS i efterskott! Och ha en väldigt bra kalas- och partydag!
    FödelsedagsKram till dig!

      • april 14, 2012 kl. 09:28
      • Svara

      Tack! Skippa ursäkterna, jag vet inte när du fyller år heller! 😀

    • Jeanette Ståhlapril 14, 2012 kl. 10:12
    • Svara

    Vilka vackra blommor! Att måla är för mig ett sätt att fly in i en bubbla och glömma bort alla smärtor och allt elände för en stund. Hoppas du kan få samma effekt och alla människor kan måla bara man vill och övar. Har ett litet bloggalleri på min blogg nu där jag visar mina tavlor. Hade en liten utställning i höstas och det var bra för mitt självförtroende som får sig en törn då och då när man alltid kämpar mot smärtan. Lycka till med din nya hobby! Kram!

      • april 14, 2012 kl. 10:42
      • Svara

      Jag tror också att det kan funka riktigt bra! Jag får börja smått och se varthän det barkar…! Tack och kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.