Burkar och piller

Weee, äntligen lördag! Det är snöstorm… Ska käka en lång, stor frukost med älskaren R, sen ska jag försöka pussla ihop lite tårta. På något sätt måste jag försöka få fram ganska mycket ledig plats i kylskåpet, hur nu det ska gå till. Får ställa alla burkar som egentligen inte måste stå kylskåpskallt jämt på balkongen, eller nåt. Bredvid kvällens dryck, eller i skafferiet. Konstigt hur man kan ha en hel jäkla hylla i kylen full med saker man bara använder någon gång ibland. Jag behöver ett större kylskåp!

Tror att jag ska måla naglarna också. Rött, grönt, blekrosa eller blått? Hmm, svåra frågor. Och vad ska jag ha på mig? Och hur ska jag få R att ha på sig det jag vill att han ska ha (och nu menar jag inte enbart fluga och förkläde, utan riktiga kläder)? Inte för att det någonsin lär hända i alla fall, han gör precis som han vill. Det gillar jag.

Har sovit dåligt och har skitont, så jag ska försöka få till en perfekt smärtlindringsdos i dag också. Inte för att en sådan någonsin tar bort all smärta, men det räcker om smärtan inte tar mer uppmärksamhet än allt runt omkring mig. Det är skitsvårt att få det lagom, för det är depottabletter som ska räcka i 12 timmar (men de gör de aldrig), och det tar minst ett par timmar innan de ens verkar. Det slutar nästan alltid med att man inte kan sova. Men i dag skiter jag i allt sånt, och låtsas vara rockstjärna.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/04/burkar-och-piller/

4 kommentarer

Hoppa till kommentarformuläret

  • Anna Mariaapril 14, 2012 kl. 10:25
  • Svara

  Rock on, star! Njut för allt vad du är värd. Såg i tidningen om ovädret, men skit i det – idag är det fest :). Kramar i mängder

   • april 14, 2012 kl. 10:43
   • Svara

   Tack, tack! Kram!

  • Tofflanapril 14, 2012 kl. 16:53
  • Svara

  Bara du inte målade naglarna turkosa… Eller limegröna… *RYYYSER*

   • april 14, 2012 kl. 16:55
   • Svara

   Övervägde limegröna, men hade bara tid att göra ett lager – det blev blekt rosa… Den dagen jag köper turkost nagellack är jag officiellt tokig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.