Chokladhare

Det är något särskilt med chokladfigurer. Tomtar runt jul och harar runt påsk, formpressade och inte världens godaste choklad direkt, men ändå hör det till. Jag köpte ett par riktigt goda chokladharar när jag var på Martin Olsson Storcash förra månaden. Jag skulle bara provsmaka lite.

Chokladkanin. Massiv kanin. Chokladhare

Av någon konstig anledning försvann de väldigt fort, när jag sa att älskaren R fick smaka en bit. En bit visade sig vara drygt halva haren, och då tyckte jag inte att det var någon idé att spara på den ända till påsk. Jag har inte köpt någon ny (och inte fått någon för den delen heller), för de brukar vara betydligt billigare efter påsk. Ja, jag är snål, men så är jag en fattiglapp också.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/04/chokladhare/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.