Citron

Det här är sakerna jag kom hem med från Body shop i går. Body butter, vem älskar inte det? Den här doften har jag aldrig använt förut, men den luktar fantastiskt gott och fräscht. Och det är inte så mycket godislukt över den, som till exempel hos jordgubbsdoften (även om den också är helt fantastisk!). Citron!

body shop body butter och shower gel duschcreme citron sweet lemon

Fick med en liten duschsvamp också, och det visade sig att duschcremen var riktigt dryg. Har inte använt sådan på flera år, så jag hade väl glömt storheten. Doftar underbart, jag är nöjd, jag är värd lite lyx, bla bla bla. Man mår bättre om man är ren, fräsch och luktar gott, så enkelt är det. Nu ska jag bara försöka övertyga älskaren R om att man (läs jag) mår bättre om man rakar sig varje dag också. Har fan rivsår på kinderna efter varje hångel…


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/04/citron/

6 kommentarer

Gå direkt till kommentarformuläret

 1. Visst är de produkterna härliga. Du påminner mig att jag kanske ska unna mig – “klirr i kassan”. Det är ju den 27:e :).

  1. Helt underbara, den här doften är en ny favorit!

 2. Den där kör jag oxå på. Luktar helt gudomligt 😀

  1. Den luktar sjukt gott! Jag går och luktar på armarna efteråt, hahaha!

 3. Hoppas du ej är arg nu klara
  Den var dålig den haha kund ej låta bli

  1. Inte särskilt, men jag förstår inte humorn i det där…

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.