Discokula

Bring the party on! Jag har alltid önskat mig en sån här töntig discokula, och nu har jag faktiskt en! Nu saknas bara lite powerballader med Scorpions, så kan mellanstadiediscot börja. Eller helst inte… Eller varför inte “Disco Inferno“? Hur som helst, min discokula är ball som få, och kom med fyra färgade linser. Katten är helt tokig i att jaga ljus och skuggor som rör sig på golv och väggar, så han lär ju bli riktigt mager om han inte ledsnar snart.

Discokula, fest

Apropå lampor, jag skulle vilja ha en liten kristallkrona (oäkta såklart) i taket i badrummet. Det vore himla kitschigt. R gillar inte några av mina lampor, konstigt nog. Det är absolut inget fel på min lampsmak! Själv vill han ha gamla arvelampor överallt. Bara för att det är från 50- eller 60-talet så är det inte automatiskt coolt och snyggt, så det så.


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/04/discokula/

4 kommentarer

Hoppa till kommentarformuläret

 1. Lampa och slampa, det är inte samma sak, eller?

  Å va häftigt med en kristallkrona i badrummet! Skulle jag också kunna tänka mig!

   • april 11, 2012 kl. 22:59
   • Svara

   Haha, discoslampa! Jag tror inte det är samma sak… Fast det låter ju nästan likadant så jag kan ha fel.

 2. Det där med kristall i badrummet har jag också funderat på – snyggt! Jag är en riktig lampoman men jag har inte någon speciell tidsepok eller stil som styr utan grejen är att dom ska passa ihop med allt annat.

   • april 12, 2012 kl. 09:38
   • Svara

   Samma här! Helst ska de funka också. 😀

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.