Effektiv

Jag som tänkte ta det så lugnt och bara inta soffläge hela förmiddagen har minsann varit ganska effektiv! Bokat hotell, bokat flyg, betalat alltihop, skrivit till mamsen om hur mycket allt kostade (tack!), och så har jag ringt och hört med ryggrehab om träningen i morgon. Jag skulle ju träffa både läkaren och sjukgymnasten tillsammans, för att utvärdera träningen och programmet, men nu efter allt petande i ryggraden sa de i Umeå att jag skulle undvika större ansträngningar i 2-3 veckor.

rygg, ryggskott, diskbråck. Tecknad gubbe med ont i ryggen. Ska prova radiofrekvensbehandling. Effektiv

Då funderade jag såklart om jag skulle av- eller omboka den tiden, men å andra sidan är det ganska svårt att hitta  tider där de båda kan träffa mig samtidigt, och jag är ju där för min egen skull. Det finns alltid saker att prata om, och nu i och med att behandlingen i Umeå har börjat har jag ändå frågor kring träningen. Jag åker dit, sen får vi se vad vi ska ägna oss åt.

Dagens enorma plus hittills är min underbara säng. Jag vaknade inte titt som tätt av att det gjorde ont, eller att jag inte kunde ligga i samma ställning i mer än en halvtimme åt gången. Det känns bättre i dag, men huvudvärken är fortfarande i full blom. Det blir nästan alltid så när man utsätter sig för något jobbigt eller smärtsamt, att huvudvärken kommer som ett brev på posten så fort det är över. Men det går över.


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/04/effektiv/

6 kommentarer

Gå direkt till kommentarformuläret

 1. Jag hoppas att det blir bättre snart!!!

  1. Så småningom! Tack för omtanken!

 2. Jag har ju haft en viss framgång med min soldans…kanske ska försöka med en läkande variant…. 😀

  1. Ja, det vore riktigt snällt! Men väderprognosen talar om för mig att du förmodligen måste ta ut semesterdagar för att hinna dansa tillräckligt med soldans de närmaste dagarna… 😀

   1. Nu förstår jag ingenting????? Jag tycker min tokdans härom dagen funkar alldeles utmärkt! Vad har du för väderkartor? 🙂

    1. Jag har inte sett solen på en vecka! Det ska bli fint på söndag, men regna i åtminstone två dagar till…!

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: