Ett litet tack

Nyss hemkommen från festen, det är alldeles för sent, men min färdtjänstoskuld är tagen. En kvart från Bromma till Bagis, så sjukt skönt! Hade inte orkat åka hem annars, och att inte sova i sin egen säng är ju… Ja, oskönt. Ni får läsa om kvällen i morgon, för jag är inte riktigt nykter just nu, och väldigt trött.

Innan jag hoppar i säng vill jag passa på att tacka Tobias Nyholm för hjälp med css, html och sånt där vi amatörer inte riktigt förstår oss på. Han har skrivit en alldeles utmärkt artikel på SEO-forum om hur man sökmotoroptimerar WordPress (och en himla många andra bra saker också), och tog sig tid att hjälpa mig när jag körde fast i all kod. Himla trevligt! Hädanefter ska jag försöka komma ihåg att uppdatera sidan innan jag påstår att det inte fungerar… Tack, Tobias!

Jag har ju inte så mycket att göra på dagarna, förutom att skriva, så jag försöker lära mig lite om programmering och SEO. Himla roligt och nyttigt, men lite knepigt när man inte pratar samma språk som filerna. Och sjukt frustrerande när man inte förstår varför det inte fungerar. Inte för att jag behöver göra något egentligen, men det håller mig sysselsatt och kanske jag får användning för det någon gång i framtiden. Nu: Ett stort glas vatten, tandborsten och min härliga, stora, sköna men ack så tomma säng.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/04/ett-litet-tack/

2 kommentarer

  • esteriiapril 22, 2012 kl. 13:41
  • Svara

  Hej! är en nybörjare med att blogga, så jag kika runt och hamnade här. Fin blogg..
  Ha det gott från Tornedalen, om ni vet var det nu är..
  Hej svejs..

   • april 22, 2012 kl. 13:51
   • Svara

   Tack! Jodå, har aldrig varit där, men vet i alla fall var du befinner dig! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.