Fest på gång

Jag höll på att få en mindre hjärtinfarkt när kattskrället poppade en ballong. Han blev knappt rädd, idioten. Först jagar han dem kors och tvärs, och ser ut som ett barn på julafton. Sen biter han på dem! Det ligger fortfarande ballonger lite här och där efter partajet, i morse hittade jag en i duschen. De får väl finnas kvar tills luften har gått ur dem, eller mig…

katt har smällt en ballong

Nu är vi på väg till stan, jag och älskaren R. Där går vi åt olika håll, han mot le grande båt som tar honom till Åland (eller längre, jag har faktiskt ingen aning, och bryr mig inte heller så länge han kommer hem med en kartong gröna kulor), och jag ska träffa bästa vännen M och gänget för att gå på bio. Sen blir det piratpartaj hemma hos M. Har faktiskt inga piratattiraljer att ha på mig, men det blir nog inte så lyckat med ögonlapp på en 3D-film i alla fall.

Det blir taxi hem i kväll, skönt! Att åka hem från M mitt i natten tar minst en timme om man ska åka med kollektivtrafiken, och en gång på nyårsafton tog det tre timmar. Helt sjukt, med bil tar det ungefär en kvart. Ska försöka sova länge i morgon bitti, så att jag orkar vara uppe länge på söndag natt när vi åker också. Skiter fullständigt i om jag är trött på måndag morgon, jag lär inte kunna sova ändå. Förresten, visst är man snygg i 3D-brillor? Tror jag ska ha dem på mig på väg hem till M sen.


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/04/fest-pa-gang/

2 kommentarer

  1. Ha det så kul! 🙂

    1. Tack!

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: