Foppatofflor

Jag har provat ett par foppatofflor. Det var på lantstället, och de tillhörde älskaren Rs mamma. Men vet ni vad? De var inte alls så himla sköna som alla påstår. Dessutom är de så fula, att klockan nästan stannar och världen sprängs. Jag hoppas att fler inser det, och faktiskt inte går utanför tomtgränsen med dem. Det finns sandaler som är mycket bättre. Tofflor överlag känns som något man enbart har på sig hemma.

Nu kan man få en alligator, fast jag tror de menar foppatofflor/crocs, om man köper skor av sko Jukka. Alltså, ni måste verkligen klicka på den här bilden och läsa vad det står! Jag dör!

Roliga bilder på annonser gällande skor. Foppatofflor är fult.
Har man en plombok kan man köpa diapetes skor eller något annat. ”Vi köper partier från tillverkarern, där för vår otroliga priser”. Ok, jag kan räkna ut vad de vill ha sagt. Men det här: ”Mäktig sko söndag varifrån utse”? Väldigt oklart, men ganska roligt. Men du, köp inte foppatofflor. Det finns betydligt skönare skor, som inte är dyrare, men till och med är snygga.


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/04/foppatofflor/

10 kommentarer

Gå direkt till kommentarformuläret

 1. Fick du någon klarhet angående storleken på alligatorn? Ligger inne med 43-44 och kan inte låta bli att bli intresserad.

  1. Haha, nej…

 2. Ja, vad ska man säga! *Skakar på huvudet och skrattar* 😀

  1. Kul är det!

 3. Och jag undrar vad en plombok är? Heter det inte ETT plomb-ok???

  1. Rimligtvis! 😀

 4. Hahaha, det var riktigt roligt!
  Jag som är i skobranschen hittade hit eftersom jag ”prenumererar” på sko-ord. Roligaste annonsen jag sett alla kategorier.
  Var har du hittat den och var finns sko Jukka?
  Ha det fint i våren!
  Bästa hälsningar
  Mia

  ps
  Vi har också skor som passar både ”foten&plomboken”, sandaler och annat garanterat alligatorfritt 🙂

  1. Den är underbar! Jag tror att det är någon sorts omkringresande skomarknad som hyr in sig i sporthallar och dylikt runt om i landet. Just den här annonsen är från någon norrländsk lokaltidning, från när de kom till Umeå. En kompis lade upp den på Facebook. 🙂

   Tack detsamma!
   Ps. Jag har ett par jobi sportsandaler. 😉

 5. Hej Klara!
  Visst är Foppa fult!
  Men skönt!!
  Jag är fast i Foppaträsket, har blommiga, bolliga
  och i alla möjliga färger.
  När man väl en gång har börjat med Foppa, är det
  svårt att sluta.
  Aldrig skav, aldrig blöta skor, mjuka och sköna
  att gå i, till och med på långpromenad med hundarna.
  Har inte börjat årets Foppaanvändning ännu,
  men snart så….

  1. Haha, vad roligt! Det är ju skönt ändå att du tycker att de är fula! Jag ska ge svärmors en chans i sommar (vi har samma storlek) och använda dem på några promenader. Och hoppas att ingen ser mig! Jag hade dem bara på mig några minuter, men jag tyckte att vanliga gympaskor är skönare. Hahaha, foppasäsongen är snart igång!

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: