Framme!

Vi kom fram! Klockan är två, och resan tog sisådär sju och en halv timme. Allt gick dessutom bra, tänka sig. Ligger i sängen (som är ganska fluffig och skön) på hotellrummet nu, och jag är helt sjukt övertrött. Ganska pigg, faktiskt! Förmodligen somnar jag om jag blundar, så jag ska strax göra det. Ser verkligen fram emot hotellfrukosten om några timmar, även om vi har käkat en massa gott hela vägen så är jag hungrig. Jag ska vara på smärtkliniken halv elva, sen vet jag inte alls vad som ska hända.

Snöig väg på roadtrip

Eller ja, att det gick bra är ju en sanning med modifikation. Efter bara åtta minuter spillde jag ett par deciliter iskallt vatten i knät. Vi fick stanna några gånger på vägen för att jag hade ont. Och för att vi var trötta. Att sitta ner länge är dåligt. Att inte kunna sitta som jag vill är dåligt. Men förhoppningsvis blir allt sånt lite bättre snart… Ska försöka att hålla er uppdaterade så gott jag kan! Zzz

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/04/framme/

6 kommentarer

Hoppa till kommentarformuläret

  • Christinaapril 23, 2012 kl. 05:40
  • Svara

  God morgon!Det gick fort! Så snabbt har inte vi lyckats komma upp, men det är klart, vi har alltid släpat på något. Skönt att ni landat. Lycka till och så får ha en bra dag och håll oss uppdaterade!

   • april 23, 2012 kl. 09:12
   • Svara

   Ja, inga bilar på vägen och bra körväder nästan hela vägen! Tack!

  • Tofflanapril 23, 2012 kl. 08:11
  • Svara

  Jag tänker på dig och var lite så där morsigt orolig för att resan (inte) skulle gå bra. Skönt att veta att ni är framme. Det går bra idag, jag vet det!

  Hälsa R att han kör bra som kom fram med den arga och sig själv helskinnade!

   • april 23, 2012 kl. 09:13
   • Svara

   Haha, vad gullig du är, tack!

  • Anna Mariaapril 23, 2012 kl. 08:39
  • Svara

  Hoppas, hoppas att du ska få någon typ av besked som ger dig hopp. Tänker på dig! Kram 🙂

   • april 23, 2012 kl. 09:14
   • Svara

   Ja, det vore härligt! Tack!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.