Grävmaskin

Drog omkring med M på eftermiddagen en stund. Han skulle köpa en kamera, och hade hoppats att få den med sig i dag, så var det två veckors leveranstid. Två veckor! Jag skulle dö av längtan innan dess, om det var något jag ville ha! När jag har bestämt mig för något vill jag att det ska hända på en gång. Jag har tålamod med mycket, men inte sånt. Inte alls. Sen promenerade vi i solen längs Norr Mälarstrand till Gamla stan, där vi såg en sån här liten rolig grävmaskin.

roliga bilder grävmaskin slår sönder hus vid en trappa
Jag gillar inte klotter, men det där var faktiskt hysteriskt roligt! Vem kommer på att måla en grävmaskin där, hahaha! Hur som helst, ryggen gillar inte kullersten eller andra ojämna underlag, och tre gånger höll jag på att ramla ihop av att det högg till. I ryggen, alltså. Satte oss och fikade en stund för att vila, sen följde jag med M för att kika på lite kläder. Vi strosade Götgatan ner, och han hittade till slut en snygg tröja. Vi konstaterade även att små spädbarn och rädda eller arga katter låter ungefär likadant. Allt som allt, en väldigt bra dag, som vanligt när jag och bästa M är i farten.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/04/gravmaskin/

2 kommentarer

  • Christinamaj 1, 2012 kl. 08:18
  • Svara

  Åh, sånt gillar jag!
  Jag gick också runt i din stad en gång i tiden och fotade allt roligt jag hittade. Det var med min gamla Nikkormat som jag tror jag ska försöka renovera. På den tiden kunde man, när man plåtade i svart-vitt,få bilderna som en kontaktkopia. Det var bra!
  Ha en bra första maj!

   • maj 1, 2012 kl. 10:10
   • Svara

   Tack detsamma! Jag tycker om att gå och kika, man ser alltid något nytt!

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.