Hojåkning

Söndag. Bästa vännen M och jag ska träffas på stan i vanlig ordning för flanerande och fika. Skrattade ganska gott i går åt att någon tycker att han har en sexig näsa. Jag visste inte att näsor kunde vara särskilt sexiga, men man lär sig något varje dag. Älskaren R är någonstans på landsbygden och åker motorcykel i skogen. Han kommer att vara trasig och extremt smutsig i kväll, men trött och lycklig.

Jag når knappt ner med fötterna till marken på hans hojar, och de är så tunga att jag inte klarar av att balansera och hålla emot särskilt länge. Men jag önskar att jag kunde åka lite också, det vore sjukt kul! Här är jag i somras. Det var typ 30 grader varmt, och jag skulle bara prova lite i hagen på lantstället, men R insisterade på att jag hade alla skydd som fanns, plus några till. Han var skitnervös, trots att jag garanterade att varken jag eller cykeln skulle gå sönder…

Arga Klara åker motorcykel med full skyddsutrustning

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/04/hojakning/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.