Hotellet

Sådärja! Inte det minsta pigg eller utvilad, har skitont, men hotellfrukosten ligger tryggt i magen, fötterna är neråt och allt verkar som det ska. Hotellet, ja. Väldigt trevligt rum, men sängen var värdelös, och tavlan ovanför är den fulaste hotellkonst jag någonsin sett! Återkommer med bild i kväll, när jag har packat upp datorn (mobilbloggar nu). Dessutom frös jag och var nervös, så det blev inte mycket sömn – nu heller. Apropå frukosten, vad sägs om att äta sig mätt på västerbottenost, hjortronsylt, bacon, ägg och exotisk frukt? Min mage är väldigt nöjd just nu!

Kiwi

Ska knalla ner till smärtkliniken om en liten stund, sen ska vi se oss om på staden (om jag orkar och allt känns okej). För tillfället känns det som om jag inte behöver någon mat förrän i kväll, men det är svårt att hålla ögonen öppna. Tur att jag har sällskap med mig som kan snappa upp det som sägs…

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/04/hotellet/

2 kommentarer

  • Jeanette Ståhlapril 24, 2012 kl. 07:51
  • Svara

  Är också lite besatt av goda hotellfrukostar och äter gärna både länge och väl. Är ingen frukostmänniska annars men då kan jag minsann stoppa i mig.
  Handlar inte om att jag vill ha valuta för pengarna utan mer om att det är så inbjudande när allt står framdukat.
  Hoppas att det går bra på Smärtkliniken för dig och jag håller absolut med dig om tavlan. Kram!

   • april 24, 2012 kl. 08:22
   • Svara

   Verkligen! Och att det är saker man aldrig orkar fixa till en vanlig frukost hemma! Dessutom ingår inte dyra ostar och hjortronsylt riktigt i min budget, så då måste man ju passa på… 🙂

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.