Hotellrummet

Jodå, ganska trevligt rum, som sagt, men sängen visade sig vara fruktansvärd. Låg som en banan, övervägde att sitta i en fåtölj att sova, men det hade knappast blivit bättre. Rummet var i alla fall komplett med en fastskruvad (fan) tjock-TV och Nya testamentet i skrivbordslådan. Badrummet var riktigt bra, med badkar! Det har jag verkligen saknat, det är två år sedan jag flyttade ifrån mitt badkar! Skönt var det. Men kolla här, är det inte den fulaste tavlan ni har sett på ett hotellrum någon gång?

Ful tavla på hotellrum

Vidrig. Vem valde den, och varför? Förresten, det är lite besvärligt om man vill ha is till drinken här. Man måste nämligen åka 8 våningar upp då, för här nere på lågprisplan har de minsann inte sån lyx, haha!

ismaskin på scandic hotelNu väntar snart sängen igen, det blir en tidig morgon i morgon, och jag är helt slut. Ska vara där redan klockan nio, så för att äta den mängd jag vill bör jag nog gå upp vid sjutiden… Viktigt, det där (fast jag är så sjukt mätt efter middagen fortfarande...)!


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/04/hotellrummet/

6 kommentarer

Hoppa till kommentarformuläret

 1. Tavlan var faktiskt rätt förskräcklig! Hoppas besöket i morgon är mer positivt än det idag. Sov så gott det nu går. Kram!

   • april 23, 2012 kl. 21:09

   Haha, verkligen ful! Tack och kram!

 2. Vilken skitful tavla, verkligen!!!

   • april 24, 2012 kl. 07:02

   Vidrig!

   1. Jag ska fota konsten på vårt hotellrum sen får vi se vad vi tycker!

     • april 24, 2012 kl. 22:51

     Den kan väl inte bli så mycket fulare…? 🙂

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.