Kräm och isankor

Jag fick en hundring av Body Shop i födelsedagspresent, så jag och syrran var inne och valde länge och väl. Luktade på favoritsakerna, men det är så himla svårt att välja vad som luktar godast! Till slut blev det i alla fall en kräm för torr hy, i pumpflaska (självklart). Doft? Mango! Mmm! Den luktar fantastiskt gott och fräscht, och inte så där unket som en del lite tunga dofter kan göra. Jag är helnöjd, den är fantastisk!

Hittade en grej som jag har varit på jakt efter länge också. Vattenfyllda plastgrejer man fryser och använder för att kyla saker i stället för is, eftersom vanliga iskuber egentligen bara är bra till just isvatten och drinkar. Det blir så blaskigt annars. Det fanns inte så många roliga former att välja mellan, men badankor duger åt mig.

Tror jag har hittat allt jag behöver till kalaset nu, förutom en flaska sprit. Saker som muffinsformar och sånt (som jag alltid glömmer att se om jag har innan jag börjar baka) är inhandlade. Dags att börja planera lite!


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/04/hudkram-och-is/

2 kommentarer

 1. Handpumpar för krämer är skitbra! Jag fattar inte att alla såna krämer inte har pump! Kolla på apoteken – inte en enda handkräm med pump. Skit.

  Badankorna var skittuffa, ”vår” Johan skulle nog älska såna isbitar i sin whisky. (Ett internt skämt oss emellan om badankor.) Var hittade du ankorna???
  /Guldlock

   • on april 10, 2012 at 23:26
   • Svara

   Pump ska det vara! Har provkört ankorna i ett glas saft, de fungerade utmärkt! De kommer från Lagerhaus och kostade typ 40 spänn!

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: