I väntrummet

Nu sitter vi i väntrummet på smärtkliniken igen. Jag kände inte någon endaste liten smärtlindring av blockaderna med bedövningsmedel de sprutade in i går, tyvärr. Antagligen ska de prova några nya ställen i dag, vi får väl se. Det enda som hände var att det blev lite mindre utstrålning i benet, men det spelar ingen större roll. Det gör liksom inte ont på samma sätt, möjligen är det lite obehagligt när det strålar, eller hela benet domnar av när man är ute och går. Men smärta? Njae.

Sen får vi se. Jag vet inget mer ännu. Det verkar i alla fall som om vi kommer iväg hyfsat tidigt i dag. Två dygns resa och massor av pengar, för samtal och några sprutor som hittills inte har gjort något. Visst, de har bara börjat. Men det känns som det kommer att bli en utdragen historia…

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/04/i-vantrummet/

2 kommentarer

  • Tofflanapril 24, 2012 kl. 09:26
  • Svara

  Tänker på dig!!!

   • april 24, 2012 kl. 09:28
   • Svara

   Tack! Har paus mellan sprutorna nu!

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.