Inte enligt standard

Vi har ett standardförfarande, jag och bästa M. Vi ses på samma ställe, samma tid, och gör ungefär samma sak. Det kanske låter tråkigt, men det är helt suveränt! Vi går ju inte till samma ställen gång på gång, och gör sällan samma sak som sist. I dag blev det inte riktigt standardförfarande, för det blev en timme senare än vanligt, och vi hade en kompis till med oss. Men vi började som vanligt med att fika.

Sedan var det tänkt att vi skulle till Medelhavsmuseet och kolla på mumier och annat skoj. Jag hade ingen som kunde rulla mig i stolen hemifrån, och dessutom är museet inte helt anpassat för rullstolar (man kan inte se alla utställningar, men måste självklart betala fullt pris ändå) så vi gick inte dit i dag heller. Varje steg var en pina, så det blev många korta pauser. Inte för att jag utgår ifrån att museet är något annat än en rastgård för föräldralediga med småbarn, men jag slutar aldrig hoppas på att jag kanske kan lära mig något.

Skit samma, jag hade kul med M och kompisen O i alla fall. Vi gick och kollade på prylar, och letade jacka till M. Provade lite hattar på en vintage-butik, och eftersom ni fick se den lilla gröna i går tänkte jag bjuda på en blommig rosa pjäs i dag.

Inte enligt standard

Vidrig. Men kul var det! Jag har skitont nu, och det var ganska plågsamt där ute. Massor med folk, massor med saker att se. M och O är så himla roliga, de är som ett gammalt gift par när de snackar, och jag ser redan fram mot nästa gång det blir häng.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/04/inte-enligt-standard/

4 kommentarer

Hoppa till kommentarformuläret

  • Malinapril 1, 2012 kl. 19:58
  • Svara

  De är sköna grabbar, de där två. Man har inte tråkigt med dem. =)

   • april 1, 2012 kl. 20:12
   • Svara

   Inte en sekund! 🙂

  • mattsapril 1, 2012 kl. 23:03
  • Svara

  mumier år så coola, berätta mer om museumet,
  synd att det inte jick att komma in , finns det ingen som kan hjälpa till att öppna andra ingångar ?

   • april 1, 2012 kl. 23:16
   • Svara

   Vi valde att inte gå dit i dag alls. Tydligen är det en hel avdelning, och en bit av en annan utställning man inte kommer till med rullstol, jag antar att det är trappor. Jag älskar museum, så det får bli en annan dag!

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.