Jag har färdtjänst!

Titta vilken fin födelsedagspresent (om än lite för tidigt)! Så himla skönt att något faktiskt gick som jag ville, för en gångs skull!

Nu gäller det bara att sätta sig in i alla regler, de tiotusen telefonnummer som finns att välja mellan om det är en rullstol inblandad, sjukresor och allt annat mög. Men det blir nog bra! Huvudsaken är att jag kan ta en taxi och inte vara tvingad till tunnelbanan när det gör ont. Och det gör det ju, jämt. Jag får ju åka i hela kollektivtrafiken med en medresenär på färdtjänstkortet också, så det ska nog gå bra. Det är en vecka tills kortet kommer, jag undrar vad för roligt jag ska inviga det med?

Jag hade tänkt göra en hel massa grejer hemma i eftermiddag, men så blev det inte. Jag orkade inte. Får väl göra lite mer i morgon, och hoppas att älskaren R är pigg på att hjälpa till när han kommer hit efter jobbet… Hela hallen är full med gigantiska väskor och MC-prylar (bland annat hjulet från Örebro), det ska dammsugas, torkas golv och hämtas prylar på vinden.

Nu tänker jag inte göra ett jäkla dugg mer i dag. Eller jo, jag såg en snygg limegrön klänning som påstods vara i H&Ms nya Conscious Collection på någons blogg, men jag hittar den inte på H&Ms hemsida. Det ska jag luska lite i. För övrigt tycker jag att allt jävla regn och grått utomhus ska försvinna snart.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/04/jag-har-fardtjanst/

6 kommentarer

Gå direkt till kommentarformuläret

  1. Blir verkligen glad för din skull när jag läser ditt inlägg. Måste vara befriande att kunna anpassa färdmedel efter hur du mår. Ibland blir det precis som man har tänkt sig… Kram!

    1. Tack, fina Jeanette!

  2. Men åh så bra att du fick färdtjänst 🙂 Glad för din skull 🙂

    1. Tack snälla! Det betyder så mycket!

  3. Skönt att det äntligen blev klart och att du får färdtjänst!!!

    1. Itts ömäjjsing! Äntligen något som funkar! 😀

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: