Kalkon

Var alltså på stan med syrran i dag. Vi hade inga direkta planer, förutom att hänga lite och käka lunch. Hon håller på litegrann med geocaching, vilket innebär att man med hjälp av koordinater letar efter småsaker som någon har gömt. Hon tycker det är kul, men jag fattar inte poängen och det är inget för mig. Hur som helst, hon hittade en massa småprylar medan jag stod och frös. Vi käkade lunch på nåt tex mex-hak i Kungshallen. Inte mycket mat för pengarna, men i alla fall en jävla massa kalorier. Bra. Här är syrran och lite ost.

Gick och glodde lite i butiker, och köpte ett par saker till kalasen nästa helg. Det blir nämligen två kalas, med bara en paus mellan. Jag fick min födelsedagspresent av syrran lite i förväg också, ifall jag kanske skulle kunna få användning för den i dag! Presentkort på H&M, perfekt! Och det fick jag, det blev en enkel kortärmad vit skjorta. Tack!

Vad gjorde vi mer? Kollade på roliga, fina, knasiga, gulliga och urfula inredningsdetaljer, fikade och provade skor. Kommer ni ihåg att jag har haft en liten hattkavalkad här på sistone? Har visat lite olika hattar jag har stött på när jag varit ute, men dagens tar verkligen förstapriset! Kolla!! En kalkon! Självklart följde den med mig hem! Den passar ju mig utmärkt, tycker i alla fall mina närmsta vänner som brukar säga något om kalkoner när jag skämtar…

Det blir en bra partyhatt. Om inte annat får jag väl ha den när jag firar thanksgiving. Fast det gör jag ju inte… Skit samma, jag kommer att ha kul åt och med den, och förmodligen de närmast mig också. Om ni ser någon med rullstol och en kalkon på huvudet ute på stan någon gång så är det med allra största sannolikhet jag.


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/04/kalkon/

12 kommentarer

Gå direkt till kommentarformuläret

 1. När jag kommer till stora staden nästa gång lovar jag att hålla utkik. Bör vara ganska lätt och se :). Jag lovar också att komma fram och säga hej!

   • on april 9, 2012 at 18:00
   • Svara

   Haha, förmodligen sticker jag ut litegrann från mängden!

  • monicasch on april 9, 2012 at 18:27
  • Svara

  Med den hatten och rullstolen har kalkonrulle fått en ny dimension!

   • on april 9, 2012 at 18:32
   • Svara

   Hahahaha!

 2. Din syster ser ut som hon spyr, men det var skönt att höra att det var ost. Kalkonen var det fulaste jag har sett, nästan fulare än nånting, vadsomhelst, turkost!

  Är det fredagen den 13 som gäller??? I såna fall vet jag två som fyller den dan! 😀

   • on april 9, 2012 at 19:35
   • Svara

   Hahahaha, den är så ful att den är underbar! Ska nog använda den som tänkarhatt här hemma. 😀
   Fredag den trettonde smäller det! Fyller du redan då också? Fått för mig att din dag är senare!

   1. Nej jag fyller inte den 13:e, men jag vet en annan person som har födelsdag då,nämligen herr Hatt (fru Hatts man U)! 😛 Jag fyller seeenare…

     • on april 10, 2012 at 16:24
     • Svara

     Aha!

 3. Ja mycket kalorier är det i det där men ack så gott. Tack så mycket.

   • on april 9, 2012 at 20:24
   • Svara

   Det var riktigt gott! Om man går på stan en hel dag behöver man energin…

 4. Ellen och jag tackar för kvällens goaste skratt!

   • on april 9, 2012 at 22:06
   • Svara

   Haha, varsågoda! R går och fnissar, jag har haft den på mig hela kvällen. 😀

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: