Kikki Danielsson

Kikki Danielsson blev som bekant friad från anklagelserna om narkotikasmuggling för ett par veckor sen. Hon hade köpt ett paket med 240 Diazepam-tabletter (som är narkotikaklassade och mer kända som Valium) från en utländsk webbshop. Nu blir det eventuellt en till rättegång, eftersom åklagaren driver fallet vidare i hovrätten. Och Kikki säger:
-”Det var så löjligt tydligt vad åklagaren ville. Givetvis är det prestige för åklagaren att sätta dit mig ­eftersom fallet uppmärksammas.”

Hon har tidigare uttryckt att det är för att hon är känd som åklagaren nu driver fallet vidare, och att hon känner sig jagad. Så nu påstår hon att hon har stängt in sig hemma utan att äta och dricka, utan att kunna sova eftersom det inte kom fram några piller. Alltså, Kikki… En åklagares jobb är alltid att få folk fällda för brott. Det finns många som blivit fällda för narkotikasmuggling tidigare, varför skulle hon vara annorlunda?

Om det fanns ett medicinskt behov skulle hon kunna ha gått till en läkare. Jag blir så sjukt irriterad på Kikkis idiotiska uttalanden, hon beter sig som en femåring och verkar inte fatta vad hon har gjort. Om alla gick fria för att ha importerat samma medicin (som har en stark efterfrågan på svarta marknaden bland missbrukare), så skulle samhället bli ganska mycket sämre. Hon säger ”Jag fattar ingenting” om att domen överklagas, och ”Jag anser inte att jag gjort fel” om själva knarksmugglandet. Idiot.

Medicin i ask

Lagen gäller alla, om man begår ett brott och blir påkommen är det väl klart att man får svara för det på ett sätt eller ett annat? Visst, pinsamt som fasen om man är en”folkkär artist”, men hon är missbrukare också. Och tydligen har Kikki bott under en sten, eller så är hon stendum som inte fattar att det är olagligt och dessutom riktigt allvarligt. Att dessutom tro att man får egna regler för att man är kändis, är missbrukare eller inte kan sova, det är bara töntigt. Det är inte patetiskt att domen överklagas, det är rimligt och bra.

Jag tycker att det är något fel om en person som blir friad för ett sånt här brott, när det finns både bevis och ett erkännande. Eftersom Kikki har en missbrukarbakgrund, och påstår att hon inte heller förstår att det är olagligt att smuggla knark, så är det väl inte orimligt att hon gör om det. Nåja, jag tror hon bara försöker ljuga, hon är ju missbrkare. Man kan väl inte vara så där dum på riktigt?

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/04/kikki-danielsson/

16 kommentarer

Hoppa till kommentarformuläret

  • zoega59april 17, 2012 kl. 13:35
  • Svara

  Jag bryr mig inte om denna proppmätta dam, som endast tjänar pengar på att skapa sig rubriker.
  Nån sångröst har hon inte

   • april 17, 2012 kl. 13:39
   • Svara

   Lika bra det. Håller med – hon är slut.

  • aliciaapril 17, 2012 kl. 13:45
  • Svara

  Hon (som så många andra d-kändisar i Sverige) kan ju inte ha alla hästar i stallet. Var det inte hon som stal falukorv i någon affär?

   • april 17, 2012 kl. 13:49
   • Svara

   Nä, hon är bränd. Hahaha, ingen aning, men mycket möjligt! Jag vet att hon tröståt falukorv, och kan man smuggla knark kan man väl snatta en korv, liksom! 😀

  • Tatianaapril 17, 2012 kl. 15:44
  • Svara

  Hon är så pantad att jg blir irriterad . Klar missbrukarpersonlighet .

   • april 17, 2012 kl. 15:53
   • Svara

   Japp. Det är fan ovanligt med så pantade människor!

  • Anna Mariaapril 17, 2012 kl. 16:22
  • Svara

  Skrev om det i min blogg i samband med rättegången. Det är så tragiskt. Det finns annan hjälp att få än ett gäng tabletter och när hon hävdar att hon fick fel – spelar roll. Det hon beställde från början är lika mycket narkotika – jag vet, för jag har varit där. Jag tog emot hjälp och det har gått nu två år och det fungerar, men det krävs att jag lyssna till vinnarna och håller mig till dem. Jag är tacksam idag att jag fick mitt förstånd tillbaka :). Kram

   • april 17, 2012 kl. 16:37
   • Svara

   Ja, undanflykter hjälper inte. Hon har inte insett det ännu…

  • Mallahmaj 19, 2012 kl. 13:19
  • Svara

  Jo nog har hon fastnat i tablettmissbruk när hennes förklaring var att hon trodde hon köpt Stilnoct… 240 st… som om DET skulle varit lagligt? Uppenbarligen får hon inget utskrivet av sin egen läkare längre, tja vad kan det bero på? (Kommer det ingen svensk variant av Celebrity Rehab btw)

   • maj 19, 2012 kl. 13:32
   • Svara

   Precis! Hahaha, det hade varit skitkul med en svensk variant! Kikki, Plura, Kleerup, Persbrandt, Ola Rapace, Magnus Hedman…

    • Mallahmaj 19, 2012 kl. 14:15
    • Svara

    Tror det var pga Henemark som den svenska serien blev stoppad, – för att det framkom de skulle få betalt att delta?! Den skulle sändas på 5:an (givetvis)

     • maj 19, 2012 kl. 15:03
     • Svara

     Oj! Hade helt missat att det faktiskt hade diskuterats! Såklart det är Kanal 5… Jag hade inte ställt upp utan ett riktigt fett arvode, haha!

    • Mallahmaj 19, 2012 kl. 14:16
    • Svara

    Glöm inte Olle Ljungström 😉 alla känner ju redan till dessa kändisars missbruk så det har ju ingen betydelse.

     • maj 19, 2012 kl. 15:04
     • Svara

     Just ja! Nä, de lyckas liksom inte lura någon.

  • Mallahmaj 19, 2012 kl. 13:24
  • Svara

  Vilken soppa av bortförklaringar! Hon hade ju beställt från Indien själv, varför gör man det – jo för att ingen läkare skriver ut hennes så välbehövliga sömntabletter vilket ju då såklart har en orsak. Så patetiskt att försvara ngt som är så uppenbart.

  https://kikkidee.com/index.php?option=com_content&view=article&id=60:hej-alla-vaenner&catid=35:kikki&Itemid=60

   • maj 19, 2012 kl. 13:33
   • Svara

   Ja, och typiskt missbrukarpersonlighet att tro att någon köper bortförklaringarna! Galet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.