Kort hår

Om man skulle ta och klippa sig i dag kanske? Det var alldeles för länge sedan, och jag börjar se ut som om jag har en mopp på huvudet. Och det är inte snyggt. Har inte tänkt att göra något annorlunda eller särskilt konstigt med håret, jag trivs alldeles utmärkt med kort hår. Dessutom är det lätt att fixa så att det ser bra ut. Visst kan det vara snyggt med långt hår – men det kräver mycket jobb, och vardagshår som bara är uppsatt i en tofs är bara tråkigt, och inte så tilltalande.

Sax, kam, urtunningssax, klippa håret

Mitt hår är väldigt tjockt och tungt, då blir det ännu svårare att göra något snyggt, om det är långt. Håret bara hänger, och döljer ansiktsdragen. Ju snyggare drag man har, desto bättre passar man i kort hår. Och tvärtom. Självklart kan man passa i både långt och kort, men det är ju alltid något som gör sig bättre till ansiktet. Men skit samma. Jag passar i kort hår.

Nu ska jag snart åka iväg till rehab och träffa läkaren och sjukgymnasten, och om det inte regnar för mycket blir det en stadspromenad efteråt. Så gott det går.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/04/kort-har/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.