Kortklippt

Jag klippte älskaren Rs hår. Kort blev det, han önskade 18 millimeter där det är som längst. Hans nya hårtrimmer var riktigt bra, förutom att den där plastkammen man sätter på klipphuvudet (som bestämmer längden) var krokig. Det innebar att när man klippte 3-6 millimeter, blev det en smal remsa där plastkammen inte täckte skärdelen av trimmern. Ergo: Håret blev ännu kortare där… Det blev bara en liten bit längst ner i nacken, så det syns inte så mycket. Och om en vecka har det växt över. Själv försöker jag pynta mig så gott det går med fjädrar, men eftersom det ändå är långfredag håller jag mig till svart.

arga klara, kort hår, blus från H&M, tatuering, smycken från ur & penn

Hade jag inte träningsvärk i går (och det hade jag), så kommer jag att få det i morgon. Och så vidare. Försökte hinna med lite axelövningar också, men det blir lite halvhjärtat när man har så ont av de andra grejerna redan. Lite är i alla fall bättre än inget. Nu är det bara öppet lite sporadiskt på gymmet hela jävla påskhelgen, och återgår till normala öppettider igen först på tisdag.

Har man ont och behöver träna spelar det ingen roll om det är påsk, onsdag vecka 26 eller armageddon. Får hålla till godo med boll, matta, gummiband och hantlar som finns hemma, men det räcker inte till för det nuvarande excentriska programmet. På långa vägar. Jag önskar mig ett stort hus med eget gym, tack.


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/04/kortklippt/

4 kommentarer

Hoppa till kommentarformuläret

 1. Ja här gör vi ju helt fel idag och firar… 😳

  Kan man inte få se en bild på Den Snede???

   • april 6, 2012 kl. 17:28
   • Svara

   Jag tjatar och tjatar… Han verkar tro att det är många som läser här, för han påstår att offentlighetens ljus inte är något för honom!

 2. Jag efterlyser oxå en bild – kära du! “Min närhet” kör även han “snagg” – brukar påpeka, då han trimmar själv, att han har tagit lite för lite på luggen :).

   • april 6, 2012 kl. 17:29
   • Svara

   Jag fortsätter tjata! Han tycker alltid att jag klipper för lite, men jag gillar när det är lite att ta i!

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.