Kortkort och hatt

Grät nästan ganska många skvättar på gymmet, men klarade mig med bara någon droppe. Sen gick jag och älskaren R runt lite i Sickla köpcentrum, som var fullsmockat med folk och öppet som vanligt, trots påskafton. R skulle in och kolla på lite ut-och-gå-i-naturen-grejer, så jag följde med och provade lite hattar. Vad tycks? R tyckte att jag såg dum(mare) ut. De hade till och med kortkorta kjolar i funktionsmaterial, för när man är ute och vandrar! Så nödvändigt…

Köpte även ballonger och ett par småprylar till kalaset nästa helg. R lovade ha på sig en rosa partyhatt, det ska bli kul att se! Sen blev det lunch och vilande en stund hemma. Nu väntar eventuellt lite piff och utgång på stan. Det är soligt, men kallt. Inte för att vi har någon plan, eller något ärende, men det är ju roligare än att bara se väggarna hemma.

I morgon verkar det förresten bli en liten roadtrip. R ska till Örebro och köpa ett hjul av något slag (fråga mig inget om det, för jag varken vet eller vill veta), så jag frågade bästa M om han inte ville följa med, och det ville han! Jag vet inte riktigt vad man gör i Örebro förutom att fika längst uppe på Svampen, men det har jag redan gjort. Dessutom är det påskdagen, så det kanske inte finns något att göra där då?


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/04/kortkort-och-hatt/

4 kommentarer

Gå direkt till kommentarformuläret

 1. Örebro är cirka tio mil från Metropolen Byhålan där jag befinner mig, så vi kan vinka till varandra på distans!

  Jag håller med R om dum(mare) men kan inte låta bli att undra över den kortkorta och om du inte provade den..? 😉

   • on april 7, 2012 at 16:49
   • Svara

   Det gjorde jag faktiskt inte! 😀 Men om jag någon gång ska ut och vandra så ska jag fanimej ha en sån.

 2. Vilken klass blev du indelad i? Du tycks ha hittat den magiska soreringshatten från Harry Potter 😉

   • on april 8, 2012 at 07:57
   • Svara

   Hahaha! Jag försökte eftersträva skogshuggar-/hillbillylooken, men du har rätt, det är mer Harry Potter!

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: