Kylskåpsmagnet

Kylskåpsmagneter är oftast himla fula. Små töntiga figurer som inte ens klarar av det de ska göra – alltså att hålla fast något på kylskåpet. Möjligen en ful teckning eller en inköpslista. Hur som helst, min magnet är snygg. Inte stark – ska jag hänga upp en almanacka eller något på kylen använder jag självklart små supermagneter.

kylskåpsmagnet med en katt och texten everybody loves pussy

Dessutom stämmer budskapet, eller hur? Undrar om det finns en marknad för snygga magneter? De flesta souvenir- eller figurmagneter ser ju förjävliga ut (jo, de gör faktiskt det). Jag har själv tre stycken som ser ut som olika frukter, de är gräsliga. Vad har du för kylskåpsmagneter, och hur fula är de?

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/04/kylskapsmagnet/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.