Leva fattigt

Allt är äntligen bokat och klart inför Umeå-besöket i slutet av april. Det blev inte alls så billigt som jag först trodde, om man räknar ihop allt. 130 mil som ska tankas för 15 kronor litern, två hotellnätter och så utemat för två personer i två dagar. Som tur är har hotellet en dignande frukostbuffé, så jag räknar med att käka så mycket att jag inte behöver någon lunch! Eller ja, det säger jag nu… Älskar hotellfrukost!

Det blir till att leva snålt framöver. För om de träffar rätt nu och jag bara behöver åka upp en gång till vid ett senare tillfälle för själva behandlingen, så är det ändå fyra återbesök under det efterföljande året. Då behöver jag ju inte ha sällskap, så det kommer att bli billigare. Men det är ändå inte något som det finns utrymme för i aktivitetsstödet jag lever på. Jag räknar kallt med att hela historien kommer gå loss på åtminstone 20 papp – om de träffar rätt nu första gången alltså. Annars blir det mer.

Spargris, Leva fattigt

Jag tror jag har allt jag behöver, så förutom boende, mat och räkningar så blir det inget som kostar pengar framöver. Förutom min festdag i samband med födelsedagen (som för övrigt inte kommer att kosta mycket), kommer jag inte att kunna göra något särskilt kul. Det är bara att hoppas på att datorer och annat nödvändigt inte går sönder. Och skippa bullen till fikat med bästa M en gång i veckan… Nä, fyfan. Det här blir inte kul. Inte alls kul.


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/04/leva-fattigt/

6 kommentarer

Gå direkt till kommentarformuläret

 1. Jag ska se om jag kan prata lite sexigt i telefonen och skrapa ihop några spänn till dig!!

  Sen håller jag tummarna förstås att behandlingen blir väldigt bra för dig!!!

   • on april 6, 2012 at 20:56
   • Svara

   Haha! Jag hoppas och tror också att det kan bli mycket bättre!

   Jag fick alldeles precis ett mail av en okänd välgörare (eller kanske inte okänd, en nära släkting) som erbjöd sig att hjälpa till! Så glad!! Jag borde nästan radera inlägget, men har jag väl skrivit det så får det väl stå kvar…

 2. svar: ja det kan vi göra. Jag gillar din sida nu med en gång 🙂

  ja snålt, så får jag leva i 5 år med stor sannolikhet från och med någon månad :S.

   • on april 7, 2012 at 09:29
   • Svara

   Klart här också!
   Usch, vad jobbigt. Att det liksom aldrig kan gå bra!

 3. Minnetär inte så bra – när var det du skulle upp till Umeå?
  Du kanske ska göra som jag (försökte) när vi var på vår road trip – låtsades att det var en nöjestripp. Det höll i alla fall humöret kvar på den snälla sidan. 🙂

   • on april 7, 2012 at 09:30
   • Svara

   22-24 april blir det. Vi kör stenhårt på att det är en nöjestripp! R brukar säga att när man är på roadtrip får man äta vad man vill och göra vad man vill, när man vill.

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: