Majblomma 2012

Haha, jag gick i morgonrock till klockan fyra i dag. Då duschade jag, piggnade till en aning och satte igång med saker. Målade en halv fjäril till min systerdotter, ska försöka göra klart den i morgon. Rosa, såklart. Pilligt som fasen. Måste nog införskaffa ett par kompletterande färger, för jag får inte riktigt till det som jag vill. Men det blir ett senare projekt.

Akvarellset, färger och pensel. Har fått en idé!

Är det någon som har sett årets majblomma förresten? Den började säljas i dag. Vit och vinröd eller lila, rosa i mitten. Inte alls snygg! Det måste i och för sig vara svårt att komma på nya kombinationer år efter år, men går det inte att köra favoriter i repris? Nåja, jag kan ju alltid köpa en och glömma den i en låda någonstans.

Det är ett enkelt sätt att hjälpa utsatta barn. Pengarna går till saker som glasögon, mediciner, hjälpmedel i skolan och självklart till lägerverksamheten. Det finns många ungar som skulle behöva komma bort en vecka om året, och inte har en chans utan den här hjälpen. En enkel blomma kostar en tia, och kransarna 30 spänn. Jag ska i alla fall köpa en. Brukar du köpa majblommor?


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/04/majblomma-2012/

8 kommentarer

1 ping

Hoppa till kommentarformuläret

 1. Jag brukar alltid köpa majblomma, men jag försöker köpa av någon som ser lite vilsen ut och som verkar ha svårt att få sålt sina 🙂

   • april 17, 2012 kl. 21:56
   • Svara

   Hahaha, samma här! Köper aldrig av jobbiga ungar. 😀

 2. Säg den i tidningen häromdagen och jag har inte bestämt mig för vad jag tycker ännu, men just nu lockar den inte. I vilket fall så köper jag en för den goda saken. Kom ihåg när mina barn stod och sålde oooohhhh vad jag tyckte att hela världen skull köpa av dem.

   • april 18, 2012 kl. 09:11
   • Svara

   Hahaha, vad gulligt! Jag kan hjälpa dig bestämma – de är fula! 😀

   1. Ja då säger vi det – de är fula :).

     • april 18, 2012 kl. 17:59
     • Svara

     Hahaha, bra!

 3. Jag köper också av små vilsna barn.

   • april 18, 2012 kl. 09:11
   • Svara

   Heja!

 1. […] nästan 54 miljoner kronor, och jag tror att det kommer gå bättre i år. Den var faktiskt skitful förra året. Dessutom höjs priserna för första gången sedan 1998, helt enkelt för att saker kostar mer […]

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.