Marknad

I går var vi och kollade in Årsta mercado, med andra ord ett gäng försäljare och diverse förrådsrensning. Min kusin sålde barnkläder som hon syr, och det var riktigt mycket folk där. Strålande fint väder, om än förbannat blåsigt. Åt en glass (som jag inte ens var sugen på) och ögnade snabbt genom utbudet.

Ryggen mådde inte alls bra av trängseln, för folk i allmänhet ser sig inte för, och bryr sig inte om att ungarna springer in i folk heller. Så vi sa hej, gick ett varv och försvann fort därifrån. För övrigt rekommenderar jag ingen att åka buss till Årsta, någonsin. En av anledningarna till att jag inte ville bo kvar där.

Sen åkte vi ut till förorten långt bort och åt middag hos mina föräldrar. Åt så mycket jag bara kunde, såklart! Ett par glas vin på det, och lek med systerdottern, trevligt. Och jobbigt att sitta. Fick med mig ett par kastruller hem, för de hade bytt spis och kunde inte ha kvar sina gamla längre. Inte för att jag har någon brist på kastruller och grytor, men det går väl alltid att uppgradera ”vagnparken”.

Nu: Höra med bästa vännen M om dagens planer, samt mölja i mig lite kaffe. Han är fotografifantast och köpte en ny kamera i går, så vi får se om han har tid med mig, haha!

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/04/marknad/

2 kommentarer

  • Tofflanapril 29, 2012 kl. 10:32
  • Svara

  Nästa gång ses vi. Absolut!
  Kattleksaken var ju kanonfin! 😛

   • april 29, 2012 kl. 10:33
   • Svara

   Det vore kul! Perfekt kattleksak, och billig! Snygg inredningsdetalj, nja… 😀

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.