Middag och promenad

Vi hade en riktigt mysig kväll i går! Vädret var fantastiskt bra när vi åkte, och humöret också. Piffade till mig så gott det gick och drog på mig en klänning jag gillar bara för att jag kan. Och håret är precis lagom kort, det känns så himla bra!

Arga Klara kort hår osymmetrisk klänning

Vi åkte till Östermalmstorg, och när vi klev upp från tunnelbanan ösregnade det. Vafan?! Ja ja. Åt på en av de bästa japanska restaurangerna jag varit på. Tryckte i mig en stor tallrik yakiniku, och det tog nästan en timme att få upp allt med de där jävla ätpinnarna. De är så irriterande att de kräver ett alldeles eget inlägg någon dag. Men gott var det, och mysigt hade vi! När vi var färdiga och kom ut regnade det fortfarande, men bara några minuter till. Det var varmt och skönt! Tog en glass på vägen och promenerade till Gamla stan, där jag blev kär i de här små tufsiga ugglorna.

uggla, ugglor av ull ungar i träd

Sedan promenerade vi hela vägen bort till Skanstull, och stannade och hånglade lite vid låsaffären innan vi åkte hemåt. Det var helt sjukt mycket folk ute, och för många hade festen förmodligen varit igång ett bra tag redan. Nöjde mig alldeles utmärkt med vatten till maten, eftersom jag var lika luddig som ugglorna ändå. Såg den där Vince Neil-kopian igen, ganska söt faktiskt, för att vara karl med så mycket smink.

Det är himla kul att kolla på folk. Och spekulera i hur folk är. Fnissa lite åt folk som klär sig lustigt, och skratta (ibland högt) när någon inte kan gå i högklackat, och speciellt inte på kullersten. Flanera och kolla i skyltfönster, kolla in apburen och alla plutande läppar på Stureplan. Så ja… Det roade vi oss med. Jag är nöjd!


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/04/middag-och-promenad/

2 kommentarer

  1. Jodå, jag vart nöjd tillslut. Men efter många om och men. Bara för att man ska vara lite extra fin i helgen så får man inte till det. Men om man bara målar för att man har lust så blir det bra på första gången. Suck!

    Ha en underbar lördag!

    1. Ja, så är det jämt, sjukt irriterande! Tack och detsamma till dig!

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: