Örebro var öde

Haha, vilket fiasko vår Örebro-tripp blev! Det var tur att jag hade bästa vännen M med mig, annars hade jag varit skitsur! Vi kom fram vid elvatiden, och promenerade runt på stan en timme, tills allt skulle öppna, och älskaren R var iväg och köpte sitt hjul. Vi kollade på slottet och lallade runt längs vattnet. Det var iskallt! Sen blev klockan tolv, och vi gick mot centrum för att kolla in utbudet. Tror ni att något var öppet då? Inte ett jävla dugg.

Eller nu ljög jag faktiskt, Burger King och O’Learys var faktiskt öppna, och bion. Men vad hjälpte det oss?! Haha! Vi käkade lite, sen drog vi. Det fanns inget att göra! Ändå hade jag kollat öppettider innan, och alla skröt med söndags- och påsköppet. Tydligen gällde det inte i dag! Vi frös häcken av oss, sen åkte vi upp i Svampen och drack en kopp kaffe innan vi vände och åkte hemåt. Hade i och för sig himla roligt med sällskapet, men resan i sig var värdelös för alla utom R som fick ett hjul.

Örebro var öde

Nåja, jag har i alla fall lärt mig en sak. Undvik småstäder under religiösa högtider. Särskilt Örebro. Jag behöver i alla fall inte åka tillbaka dit, det är ju bra. Vi kom hem ganska tidigt, redan vid fem, eftersom det inte fanns något att göra. Har inte gjort ett dugg sen jag kom hem, och tänker förmodligen inte göra det resten av kvällen heller. Det tar på krafterna att sitta i en bil så länge. Tänk att det gör så ont att sitta, vem fan kom på att det skulle vara så?!

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/04/orebro-ode/

2 kommentarer

  • Tofflanapril 8, 2012 kl. 22:34
  • Svara

  Värre håla än Metropolen Byhålan! Här var det fullt med folk på Motormuseets restaurang, t ex. Ni skulle ha åkt tio mil till söderut så hade vi kunnat ses!

  Fråga: Vad ska R ha hjulet till??? Lådbil?

   • april 8, 2012 kl. 22:49
   • Svara

   Haha! Det var ganska mycket folk ute och gick på stan, men allt var stängt! Förutom kyrkan, det kom en ström av folk därifrån strax efter elva!
   Alltså, jag har frågat samma sak ett par gånger. Tydligen ska det sitta på någon sorts cykel. Oklart…

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.