Oväder

Snöstorm. Den fjortonde april. Inte okej. Jag som bar ut (nej nu ljög jag, det var inte alls jag) utemöblerna häromdagen! Det innebär lite problem för en del som ska kalasa här i dag, synd. Men folk verkar tappra ändå!

Nu är allt klart och ordnat, jag är pyntad, älskaren R är i full gång med att blåsa upp ballonger och annat jox. Han har fortfarande inte ätit något mer än frukost i dag, så han är ganska sugen på att folk ska komma hit snart… Förberedelserna har gått bra. Har faktiskt inte gjort så himla mycket, det brukar alltid lösa sig ändå.

Fast det var ett jävla problem att vispa grädde till tårtorna, dels för att skiten aldrig blev tjock (det tog typ en kvart, min elvisp luktade bränt efteråt!) och dels för att det hamnade gräddsplatter både på mig, väggar och golv. Men min lilla fluffvän blev lycklig över att få en liten slick när det var klart. Nu kommer släkten snart, ska hjälpa till med ballongerna…Oväder

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/04/ovader/

2 kommentarer

1 ping

  • Tofflanapril 14, 2012 kl. 16:51
  • Svara

  Här har snöandet kommit av sig, men det ligger lite vitt fläckvis. Skitväder!

  Hoppas partajet blir lyckat!

   • april 14, 2012 kl. 16:55
   • Svara

   Första halvan klar, det var toppen! Vilar lite nu… Solen lyser!

  • Vintervädret -januari 4, 2014 kl. 17:41

  […] men då är dagarna ljusa och varma, och det smälter ganska fort. För ett par år sedan var det snöstorm efter min födelsedag i april, så att en del människor inte lyckades ta sig fram till min fest, […]

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.