På väg

Då var det klart för den här gången. Fick först fyra sprutor på några nerver i facettlederna, samma som i går men högre upp. Det hände absolut ingenting nu heller. Sen satte de mig i väntrummet en stund, och jag fick vänta lite på några sprutor till. När han sticker så ligger man i någon röntgenmaskin, så han kan se exakt var på insidan han är och rör runt. Coolt. Hur som, jag lyckades hålla tårarna borta, förutom en liten som knappt ens märktes.

Röntgen nacke och rygg

Andra omgången sprutor fungerade lite bättre. Domnade bort lite på höger sida. Det är på vänster sida jag har mest problem, men allt som lindrar är bra, right? Fick nya tider, den 8-9 maj. Hej och hå. Nu har vi i alla fall åkt, sitter i bilen utan någon annan smärtlindring, eftersom jag ska utvärdera ryggen varje timme. Kul… Längtar hem. Huvudet bultar, resten av kroppen också. Ska se om jag hinner säga hej till någon jag gillar på väg hem, eftersom vi passerar min gamla hemstad.


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/04/pa-vag-3/

6 kommentarer

Gå direkt till kommentarformuläret

 1. Bra att det funkar till hälften i alla fall. Ha en så bra hemfärd som det nu går. Kram på tåliga du!

  1. Tack! Hemma nu, allt har gått bra!

  • monicasch on april 24, 2012 at 22:17
  • Svara

  Du är min hjälte!

  1. Åh, haha! Man gör vad man måste!

 2. Det här gör nytta, vänta och se! Jag vet.
  Du är duktig och tålmodig och det blir bättre. Jag vet.

  /Sierskan

  1. Jag tror det också, även om det inte riktigt känns så när det är som värst. Orakel, något att sätta på ditt CV?

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: