Påminnelse om tävlingen!

Dags att påminna om tävlingen som pågår just nu, som ni hittar här! Det är ett sjukt bra pris, nämligen en värdecheck på 350 kronor hos Groupon! De erbjuder dagliga deals på det bästa att göra, äta och se i fler än 5000 städer och nästan 50 länder världen över. Skönhet, upplevelser, tjänster, nöjen, prylar eller resor – välj vad du vill!

Tävlingen pågår en vecka till, och avslutas alltså den 22 april. Om du vill vara med och tävla hittar du som sagt information och regler här, eller klicka på den lilla tävlingsrutan i menyn till höger. Det är lätt – vem som helst kan vinna!

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/04/paminnelse-om-tavlingen/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: