Påskveckan

Påskveckan redan, alltså. Jag antar att de flesta har lov nu? Jag har i alla fall ingenting inbokat, det verkar som om det mesta stannar av lite. Förutom handeln. Folk handlar mat och godis som besatta inför påsk. Jag tänker då inte köpa något särskilt. Lite godis kanske, om inte påskharen är snäll och kommer med något.

Chokladkanin, godis, påsk

Vi har å andra sidan aldrig haft några direkta påsktraditioner i familjen, och något påsklamm tror jag aldrig att jag har käkat. Vet inte ens om jag har varit påskkärring, men jag tror inte det. Jag lyckades övertala älskaren R att jag skulle få måla honom som påskkärring förra året, och satte en scarf som huckle runt huvudet på honom. Vi var på lantstället då, så han skrämde inte fler än sina egna föräldrar. Det var skitkul, har aldrig sett en sån arg påskkärring! ”Glad påsk för fan, hit med godiset!”

Måste förmodligen kolla upp öppettiderna på gymmet också, det skulle inte förvåna mig om de stänger. Så dååååligt. Jag tränar liksom helst på kvällar och helger, när jag kan få både skjuts och assistans, men då är det fan aldrig öppet. Finns det inget (välutrustat och hyfsat rymligt, alltså inte 24-7) gym som faktiskt erbjuder det jag behöver, även under påskveckan?

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/04/paskveckan/

8 kommentarer

Hoppa till kommentarformuläret

  • Emelieapril 2, 2012 kl. 12:41
  • Svara

  Tror nog att det säkert finns någon påskkärringsbild på dig om jag gräver djupt…. men jag är inte säker. farligt med kontakt från sina forna dagar :o)

   • april 2, 2012 kl. 13:13
   • Svara

   HAHA! Jag kan inte komma komma ihåg att jag har varit påskkärring någon gång, men inget är omöjligt… 😀

  • Tofflanapril 2, 2012 kl. 12:56
  • Svara

  Vill se bild på R som påskis!!!!! 😈

   • april 2, 2012 kl. 13:16
   • Svara

   Han avskyr att vara med på bild, så det blev ingen. 🙁 Han vägrar också att synas här på bloggen! Fegis… Men jag garanterar att han var ful-gullig.

  • Tofflanapril 2, 2012 kl. 12:57
  • Svara

  Ps Den där påskharen… brukar han alltid ta personalingången (2:an)? Verkar inte vara nån snäll påskhare på bilden! 🙁

   • april 2, 2012 kl. 13:19
   • Svara

   Man tager vad man haver. 😀

  • Carolinapril 2, 2012 kl. 18:17
  • Svara

  Om jag inte missminner mig helt har R varit påskkärring när vi var små. Då gick alla barnen på gatan runt tillsammans, ler

   • april 2, 2012 kl. 18:19
   • Svara

   HAHAHA!!!! 😀 Helt underbart, det ska jag påminna honom om!

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.