Pirater

Filmen var ok, men helt klart prisvärd eftersom vi fick pengar tillbaka. De glömde nämligen köra den i 3D… Trist! Ändå satt folk med glasögonen på. Öh, man märker väl om det är 3D? Jag störde mig som fasen på en familj som satt bredvid mig. De hade en nyfödd unge med sig som skrek lite då och då, och så en som kanske var fyra. Hon fattade ingenting av filmen, så morsan satt och förklarade högljutt hela tiden. Inte ok. Dessutom hade de ingen fungerande hiss. Nä, ingen vidare upplevelse. Dessutom fick jag popcorn i behån.

Åkte hem till bästa M efteråt, med fina vänner. Försökte laga till någon sorts sidfläsk med rotsaker i ugn, det blev skitgott! Drack lite rom, gaggade och hade en himla mysig kväll. Men alltså, vad lyssnar pirater på? Vi kunde inte hitta någon okej piratmusik. Jag tror inte heller att de käkade vindruvor, chips eller naturgodis… Nåväl. Det var väldigt soft och lugnt, skönt och trevligt.

Jag åkte som sagt färdtjänst hem. Sjutton minuter, i en varm och skön bil. Ända fram till dörren. Kom hem ganska sent, men det gjorde väl inget. Försökte sova länge i dag, men det gick sådär. Har vaknat varannan timme, och dvalat däremellan. Inte ett dugg pigg! Måste ju vara uppe till åtminstone två eller tre i natt, eftersom vi ska åka till Umeå, och jag vill hålla mig vaken hela vägen. Det kommer nog inte gå så bra, men jag ska försöka. Det kanske blir en tupplur i eftermiddag, för jag är inte direkt i toppform…

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/04/pirater/

2 kommentarer

  • Christinaapril 22, 2012 kl. 17:18
  • Svara

  Hemsk bioupplevelse och att få popcorn i behån måste vara hiskligt kliigt! 🙂
  Om vi inte hörs innan din avfärd så passar jag på nu att önska dig en trevlig och bra färd. Håll oss uppdaterade om du kan! Kram.

   • april 22, 2012 kl. 17:23
   • Svara

   Tack! Det blir uppdateringar vartefter! Ja, popcorn kliar verkligen!

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.