Piratkväll

Nu har jag fått mitt färdtjänstkort! Det är faktiskt ingenstans jag måste vara eller ska göra förrän på lördag kväll, men det är skönt att ha kortet – om jag måste någonstans. På lördag är det nämligen piratkväll. Det innebär mat, sen ska vi se den där nya animerade filmen i 3D som heter just ”Piraterna!”. Jag gillar verkligen ”Wallace & Gromit”, och den här är gjord med samma teknik och i samma stil. Hur som helst, efter det ska vi dricka rom. Just det.

Pirat, Jolly Roger

Sen tänker jag definitivt inte åka tåg och tunnelbana hem, garanterat. Så skönt! Älskaren R ska på kryssning med några killar från hans gamla jobb den helgen, så det blir skönt att ha något annat att göra, än att fundera på Umeåvistelsen. Vi åker upp på söndag kväll, så fort R kommer hem… Fy fasen.

Han frågade om jag kunde hämta honom vid båten, så han skulle slippa bära eventuella stora inköp till tunnelbanan. Alltså, jag hjälper honom gärna med vad jag kan, men inte just då! Ska jag köra kan jag inte käka bra smärtstillande för jag blir seg(are) och knäpp(are), och jag tror inte jag fixar att sitta i en bil i åtta timmar utan hyfsad smärtlindring. Och vi måste komma fram då! Det känns som sjukt dålig timing. Jag tänker försöka att inte oroa mig, för det hjälper ju knappast…


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/04/piratkvall/

2 kommentarer

    • Johanna W on april 19, 2012 at 11:27
    • Svara

    Kan du inte få färdtjänst till umeå? 🙂

    1. Jo, men det kostar nästa lika mycket för mig som en vanlig biljett, det är bara att den är lite anpassad för folk med funktionshinder! Och så skiljer de på medresenär och ledsagare – en medresenär betalar fullt pris (även om de åker gratis/så gott som gratis i Stockholm), medan ledsagare åker gratis. Och jag får inte ha en ledsagare! 🙁 Töntigt!

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: