Skönt hemma

Vardagen hemma känns på något läskigt sätt ovanligt skön i dag, när jag slipper sprutor som petar på nerverna, obekväma sängar och dagar med åtta timmar i bilen. Ändå känns det fruktansvärt, men jag tänker mest vila och löka i dag. Satan vad ont det gör när de är inne och petar på leder och nerver! Och så ska jag leta billiga resor, ringa hotellet och klaga på att de har stavat mitt namn fel och inte fått iväg bokningsmailet till nästa gång, och så vila.

Alltså, jag har ätit så sjukt mycket de här två dagarna att jag måste ha gått upp ett kilo. En fantastisk frukostbuffé, någon onyttig macka till lunch, och kinesiskt eller en hamburgare till middag. Och så en massa godis i bilen för att hålla mig vaken och distrahera smärtan lite grann. Därför tänkte jag tvinga ut mig på en långpromenad i dag när jag äntligen är hemma, och käka lite mindre.

Jag får ju inte träna, och om det ska fortsätta så här ända fram till semestern lär jag bli tjock lagom till strandhänget. Och det går inte. Det har ingenting med utseende att göra, utan med smärta. Om jag går upp ett par kilo i vikt får jag mer ont, och det tänker jag undvika.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/04/skont-hemma/

2 kommentarer

  • Christinaapril 25, 2012 kl. 11:02
  • Svara

  Låter som en bra återhämtningsdag! Fast du ska kanske ta det lugnt med / på promenaden.

   • april 25, 2012 kl. 11:09
   • Svara

   Jadå, fast det brukar alltid kännas bättre när man rör lite på sig!

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.