Smidigt annonsnätverk

Det finns många sätt att tjäna pengar på internet, men det är få som faktiskt funkar. Det är oerhört vanligt med bluffsidor och pyramidspel som i slutändan inte ger någonting alls. Har man en webbsida eller en blogg så kan man enkelt lägga ut lite annonser från ett affiliatenätverk, som är ett slags marknadsplats för olika annonsörer. Man blir en affiliate, och kan välja vilka annonser man vill visa på sin sida, och när någon klickar på annonsen och genomför ett köp får man provision på köpet.

På Adtractions affiliatenätverk finns det många kända annonsörer, så det är lätt att hitta något som matchar med sin egen sida. Det är enkelt och går snabbt att registrera sig, och man får tillgång till länkar och annonser man kan placera ut på sin hemsida, blogg, Facebook, eller var man vill. Dessutom har de ett verktyg där man själv enkelt kan bygga egna annonser eller banners som visar precis de produkter man kan tänka sig att marknadsföra. Det är sällan man gillar eller kan stå för allt en annonsör tillhandahåller, så det är riktigt smidigt.

Dessutom kan man rekrytera andra användare. Då får man en andel av de intäkter de i sin tur har tjänat in, utan att behöva göra något! Självklart gäller det att man har en ganska tydlig målgrupp och en hel del besökare för att generera några större summor, men eftersom det enkelt går att göra så specifika annonser, så passar det även på mindre bloggar och hemsidor.


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/04/smidigt-annonsnatverk/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: