Sourcream dip

Jag har en fråga. En viktig sådan som har gnagt i mitt huvudet sedan partajet i lördags. Jag blandade nämligen ihop dipsås, såna där små vanliga påsar med pulver som man rör ut i gräddfil. Varför i helvete finns det en som smakar sourcream & wild onion, när man blandar den i gräddfil? Gräddfil är ju sourcream, det står till och med på påsen!

Borde inte dipmixen bara ha löksmak, för gräddfilssmaken känns ju ändå alltid? Okej om man blandar påsen i något annat (kvarg till exempel), men på förpackningen med sourcream & wild onion-dip står det ju att man ska blanda den i gräddfil… Sen kan man ju gå ett steg längre och fråga varför det står att det är smak av ramslök, för jag har aldrig träffat på någon ramslök som smakar så. Och ingen annan lök heller, för den delen.

Lök med blast och kulögon


Missförstå mig inte nu, jag gillar smaken av sourcream på den här dipen, även om jag inte riktigt tycker att det smakar vad det står att det ska göra. Att blanda hackad gräslök i gräddfil borde vara den tänkta smaken, och säkert nyttigare. Men det vore kul att veta vem som kom på den briljanta idén att tillsätta gräddfilssmak till gräddfil, och tjäna pengar på det. Och hur de tänkte. Det besvisar ju sannerligen att precis allting går att sälja med mördande reklam, eller i alla fall till människor som inte tänker på vad de köper. Själv överväger jag att sälja vatten med smak av is.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/04/sourcream-dip/

7 kommentarer

Hoppa till kommentarformuläret

  • Jilina.seapril 18, 2012 kl. 12:47
  • Svara

  hahaha oj, det där har jag inte ens tänkt på. Vad idiotiskt ändå. Ja, din idé låter ju inte helt dum. Du skulle nog ta och sattsa på det, sälja vatten med smak av is 😉

   • april 18, 2012 kl. 13:00
   • Svara

   Visst är det knäppt! Ska genast börja leta efter någon som vill marknadsföra min idé! 😀

    • Jilina.seapril 18, 2012 kl. 20:28
    • Svara

    Bra det 😉

  • Tofflanapril 18, 2012 kl. 15:32
  • Svara

  Lika dumt som den där halva jättefranskan. Vadå halv jätte? Antingen vill man ha en jättestor eller en liten, väl?

   • april 18, 2012 kl. 15:56
   • Svara

   Hahaha, ja!

  • monicaschapril 18, 2012 kl. 18:30
  • Svara

  Snille!

   • april 18, 2012 kl. 19:50
   • Svara

   Han som kom på det, ja!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.