Störa en katt

Vilken dag. Och då menar jag inte på ett positivt sätt, direkt. Fick för mig att jag skulle lära mig lite mer om programmering och sökmotoroptimering i går kväll, och för varje grej jag lär mig inser jag att jag kan ägna timtal åt att fixa och trixa lite här och där på bloggen. Ignorance is bliss, eller så. Jag gillar ju när saker jag själv gör är perfekta, men samtidigt vet jag inte om det spelar så stor roll. Jag gillar att skriva, det räcker så.

Nu är det knappt några spår kvar efter att det varit fest här. Förutom att det ligger ballonger lite här och där, de flesta under sängen. De verkar ha sugits in där på något konstigt sätt, för jag har ju inte lagt dem där. Och katterna flyr när de går för nära en ballong, eftersom de sugs fast på kattryggen med hjälp av statisk elektricitet, hahaha! Det ser skitkul ut, men jag antar att det inte är så himla skönt. För vem gillar statiskt, flygigt hår egentligen?

Ballonger

Man kan verkligen störa en katt med lite statisk elektricitet. Om man tar ett vanligt kassakvitto och gnuggar mot pälsen så fastnar det, och ingen katt gillar när det sitter fast saker på ryggen. Det räcker med en liten tejpbit, så kan de knappt gå ordentligt! Sjysst, nja. Men kul, en kort stund.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/04/stora-en-katt/

2 kommentarer

  • skitsur.nuapril 18, 2012 kl. 00:20
  • Svara

  Hahaha! Sett Youtubeklippet där de placerat en långsmal låda så den sticker ut en bit över en trappa? Troligen har de lagt en rutten gädda där inne för ett kattkräk går in i den och lådan kanar ner för trappan… 😀 På gränsen till djurplågeri men hysteriskt roligt. Du gillar tydligen de där pälsbeklädda psykopatdjuren… Fast den här bloggen är skitsur-approved ändå : -)

   • april 18, 2012 kl. 09:13
   • Svara

   Hahaha, ja, det är skitkul! Gillar dem som fan, fastän de är ganska äckliga och riktigt dumma i huvudet. De flesta människor är ju det också, så vad är skillnaden, förutom att katterna oftast håller käften? 😀

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.