Träningspartner

I natt fick jag verkligen sova, det var sjukt skönt! Låg som en klubbad säl i nio timmar och märkte inte ett skit av vad som pågick runt omkring mig. Helt klart bra. Har kämpat mig runt på en ganska lång promenad och njutit av att det inte är helt grått ute. Apropå väder, det ska snöa och vara riktigt kasst när vi åker till smärtkliniken i Umeå på söndag kväll. Fan också. Borde det inte bli lite varmare snart?

Axeln har klappat ihop helt och hållet i dag. Får försöka hålla mig ifrån musen, eller datorn i allmänhet. Skriva snabbt som fasen. Men den är ett ypperligt tidsfördriv, och det är inte mycket annat som håller mig tillfälligt distraherad. Hacka mat eller hålla i en bok en längre stund funkar inte. Ska i alla fall träffa både läkaren och sjukgymnasten när jag kommer hem bästa vecka. I och för sig ska vi gå igenom träningsprogrammet, men det finns tid för annat också.

Arga Klara med kinesiotejp

Träningen, ja. Älskaren R har aldrig tid att följa med till gymmet, och de flesta övningarna som jag inte behöver hjälp med kan jag göra hemma. Logistiken funkar alltså inte särskilt bra. Jag vill helst inte be någon vem-som-helst på gymmet om hjälp, för jag har ont och vill helst inte att någon trycker på mig utan att veta hur jag funkar. Om det bara gäller att lyfta eller passa är det inga problem att be om hjälp, men nu är det mer invecklat än så. Finns det någon där ute som har tid att hjälpa mig…?


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/04/traningspartner/

2 kommentarer

  1. F*n, vi får helt enkelt ta och flytta närmare varandra!!!

    1. Men skulle du träna med mig då? 😀

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: