Trasiga byxor

Men åhhh vad irriterande! Jag har spräckt ett par byxor! Det hände när jag satte mig på huk (så klart), och det blev en stor reva på insidan av låret. I och för sig inga snygga byxor, utan hemma- eller arbetsbyxor, såna där army pants med en massa fickor. Har verkligen älskat dem, och de har hållit länge. Går det fortfarande att handla snygga army pants i tjejmodell? Har inte sett såna på länge, men å andra sidana har jag inte letat.

Det är himla kul med pinsamma klädhistorier. Som min, fast jag var ensam när det hände, och det lät inte ens särskilt mycket. Min pappa spräckte sina finbyxor på en skolavslutning någon gång, jag tror det var när jag gick i första klass. Det var urkul! Mitt ex fick en hel tallrik mat i knät en gång på lyxkrog, det var också lite roligt. Kanske inte så kul för den som råkar ut för det, men jag brukar inte skämmas. Det är ju kul om någon annan kan skratta åt det också!

Nån som har råkat ut för en pinsam klädfadäs ni känner för att dela med er av? Ut-och-in eller bak-och-fram på jobbintervjun kanske? Eller underkläder med Snobben-tryck på läkarbesöket hos den unga, snygga läkaren?

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/04/trasiga-byxor/

6 kommentarer

Hoppa till kommentarformuläret

  • Christinaapril 21, 2012 kl. 12:18
  • Svara

  Jag har ju alldeles strax levt i 60 år men jag kan inte dra mig till minnes en enda dråplig klädhistoria. Konstigt, eller hur? Det enda pinsamma jag kan komma på nu, är att jag ibland glömmer raka mina ben före badhusbesök och har ’hisklig ångest’ hela tiden för det. Löjligt, eller hur? 🙂

   • april 21, 2012 kl. 12:49
   • Svara

   Oj, bra gjort! Jag har bara levt hälften så länge och gjort en hel del. 😀 Raka benen, jo, det brukar jag också glömma, fast det är ju lite kul om någon tycker att det är äckligt eller fult. Jag bryr mig inte nämnvärt. 🙂

  • Anna Mariaapril 21, 2012 kl. 13:06
  • Svara

  Nix, någon pinsam klädhistoria kan jag inte dra mig til minnes, men en och annan stolpe har jag gått in i. Precis så fånigt som man känner sig och tittar sig runt omkring om någon ser, istället för att kolla om man gjort sig illa :).

   • april 21, 2012 kl. 13:29
   • Svara

   Hahaha, ja! Det har jag däremot aldrig lyckats göra själv, men ack så jag skrattar när någon annan gör det! Elakt, kanske, kul, ja! Jag skrattar bara vid tanken på när R cyklade in i en stolpe när han var liten, fast jag inte ens såg det! Hahaha! 😀

  • Tofflanapril 21, 2012 kl. 16:53
  • Svara

  Gylfen i mina svarta favoritbrallor pajade när vi var i Stockholm en gång på en Gardell-föreställning. Sen dess har jag dissat Gardell! 😉 (Det är aldrig mitt eget fel, liksom.)

   • april 21, 2012 kl. 17:16
   • Svara

   Åh, jäkla Gardell!

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.